Libnet.ro
UNICEF

19:16

Simona Halep poate incepe anul cu o adversara de cosmar. Peste cine poate da ea in primul tur la Shenzhen

Adevărul Adevărul,
Simona Halep poate incepe anul cu o adversara de cosmar. Peste cine poate da ea in primul tur la Shenzhen

Simona Halep a ajuns deja in China, acolo unde va lua startul, posibil chiar in prima zi a anului, la turneul de la Shenzhen. continuă pe Adevărul

Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige oricare Grand Slam, trebuie sa fie curajoasa!

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon.

VIDEO Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige oricare Grand Slam, trebuie sa fie curajoasa!

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon.

FOTO Motivul pentru care Andrei Pavel nu a insotit-o pe Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Ce a preferat sa faca al doilea antrenor al ei

Simona Halep a participat la turneul demonstrativ de la Hua Hin, din Thailanda, unde l-a avut alaturi pe Darren Cahill, dar nu si pe Andrei Pavel.

Cum a fost umilita Simona Halep la Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei

Simona Halep a fost invitata oficial de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa ia parte la receptia oficiala organizata la Palatul Cotroceni. insa, numarul unu mondial in tenisul feminin, .

Darren Cahill da din casa! De ce n-a mai vrut Simona Halep sa se pregateasca in Australia si care va fi marele ei atu la debutul din 2018

Simona Halep a incheiat perioada petrecuta in Thailanda si azi va pleca in China, acolo unde va juca in primele zile ale anului viitor.

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca si la dublu, alaturi de Irina Begu

Jucatoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, va juca la turneul de la Shenzhen si in proba de dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu, informeaza wtatennis. com, citat de News. ro.

Simona Halep s-a ales cu un cec generos. Cat va incasa pentru meciurile castigate in Thailanda

Cu victorii la Johanna Konta si Karolina Pliskova, Simona Halep a castigat turneul demonstrativ din Thailanda, si-a mai adaugat in cont cateva sute de mii de dolari si a petrecut Craciunul pe plaja din Hua Hin.

S-a aflat! Cine este cel mai bun sportiv european. Simona Halep se afla si ea in top

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2017, in ancheta agentiei poloneze PAP, in timp ce romanca Simona Halep, numarul unu.

SONDAJ Va castiga Simona Halep, in 2018, unul dintre cele 4 turnee de Grand Slam?

Simonei Halep ii lipseste din palmares un turneu de Grand Slam. Aflata pe locul 1 in clasamentul oficial WTA la finalul acestui an, dupa o prestatie solida si constanta, Halep si-a anuntat pentru 2018 miza: unul dintre cele patru turnee majore Australian Open, Roland Garros, Wimbledon sau US Open). Participa, in articol, la sondajul HotNews. ro.

Simona Halep, in TOP 100 personalitati sportive citate de presa franceza in acest an

Numele Simonei Halep, locul I WTA, a aparut de 5. 718 ori in presa franceza in 2017, fiind pe locul 98 intre personalitatile sportive cele mai citate, potrivit unui studiu intocmit de platforma de monitorizare Pressedd, citata de Le Parisien.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )