Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Shenzhen: Simona Halep va juca si la dublu, alaturi de Irina Begu

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Simona Halep va juca si la dublu, alaturi de Irina Begu

Jucatoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, va juca la turneul de la Shenzhen si in proba de dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu, informeaza wtatennis. com, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Schimbare de plan: de la ce ora va evolua astazi Simona Halep

Simona Halep va juca azi in finala demonstrativului de la Hua Hin contra Karolinei Pliskova, pe care o conduce cu 5-1 la meciuri directe.

VIDEO Simona Halep a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin: 6-2, 6-3 in finala cu Karolina Pliskova

Simona Halep locul intai WTA) a castigat turneul demonstrativ de la Hua Hin Thailanda), dupa ce a invins-o in finala pe Karolina Pliskova 4 WTA), scor 6-2, 6-3. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Halep si Pliskova.

INTERVIU cu Simona Halep: Am uitat de toti anii grei ce au trecut. Nu mai conteaza nimic cand stii ca ti-ai indeplinit visul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep incheie anul 2017 pe primul loc in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, cu 6. 175 puncte. Simona Halep a dezvaluit intr-un interviu in.

Campioana si de Craciun: Simona Halep a castigat fara emotii turneul din Thailanda

Simona Halep s-a impus in finala turneului demonstrativ din Thailanda, castigand cu 6-2, 6-3 meciul cu jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 4 WTA.

Simona Halep s-a ales cu un cec generos. Cat va incasa pentru meciurile castigate in Thailanda

Cu victorii la Johanna Konta si Karolina Pliskova, Simona Halep a castigat turneul demonstrativ din Thailanda, si-a mai adaugat in cont cateva sute de mii de dolari si a petrecut Craciunul pe plaja din Hua Hin.

S-a aflat! Cine este cel mai bun sportiv european. Simona Halep se afla si ea in top

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2017, in ancheta agentiei poloneze PAP, in timp ce romanca Simona Halep, numarul unu.

Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige oricare Grand Slam, trebuie sa fie curajoasa!

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon.

VIDEO Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige oricare Grand Slam, trebuie sa fie curajoasa!

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon.

Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja - FOTO in articol

Jucatoarea de tenis Simona Halep a petrecut Craciunul pe plaja, in Thailanda. Luni, in ziua de Craciun, numarul 1 mondial a postat pe Instagram doua fotografii facute pe plaja din.

Darren Cahill: Simona Halep este capabila sa castige orice Grand Slam

Antrenorul Darren Cahill crede ca Simona Halep poate castiga oricare turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata pe care se disputa. El spune ca eleva sa este sanatoasa si pregatita suta la suta pentru noul sezon, transmite news. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )