Libnet.ro
UNICEF

18:31

Simona Halep poate reveni pe locul doi mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep poate reveni pe locul doi mondial

Halep ar putea reveni pe locul doi mondial la finalul saptamanii viitoare. Simona poate profita de accidentarea Sharapovei, care a renuntat la participarea la Fed Cup, dar ar putea lipsi si de la turneul de la Stutt. continuă pe Antena3

Simona Halep ramane pe locul 3 mondial. Irina Begu, la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat de pe pozitia 36 pe 33, cu 1409 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, transmite Mediafax. Begu, care a.

Maria Sarapova a renuntat la Fed Cup, e incerta pentru Stuttgart. Simona Halep ar urca direct pe locul doi

Simona Halep se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru turneul de la Stuttgart, la finalul caruia are sanse mari sa redevina numarul 2 WTA.

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat 3 pozitii pana pe locul 33, cu 1. 409 puncte.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA. Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia actualizata si care a fost data publicitatii, luni, de WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3. Irina-Camelia Begu a urcat pe pozitia 33

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat pe pozitia 33 de pe 36, cu 1409 puncte, potrivit clasamentului publicat luni. Monica Niculescu a urcat de pe locul 62 pe 61, ea.

Simona Halep ramane locul 3 in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Begu

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat de pe pozitia 36 pe 33, cu 1409 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza Mediafax.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe 3 - Irina-Camelia Begu a urcat pe 33

Simona Halep ramane pe pozitia a treia in clasamentul WTA si in aceasta saptamana, cu 7571 de puncte acumulate. Sportiva din Romania este devansata de Maria Sharapova locul 2 - 7890 puncte) si Serena Williams locul 1 - 9981 puncte). Irina-Camelia Begu a urcat pana pe pozitia 33, informeaza wtatennis. com.

Maria Sarapova a renuntat la Fed Cup, nu si la Stuttgart. Se anunta o finala pe cinste cu Simona Halep

Jucatoarea de tenis Maria Sarapova, locul 2 WTA, nu va juca in meciul pe care echipa Rusiei il va disputa la sfarsitul acestei saptamani, pe teren propriu, la Soci, impotriva Germaniei, in semifinalele Fed Cup, a anuntat Federatia Rusa de Tenis.

Federatia Romana de Tenis o intelege pe Simona Halep: Trebuie sa o respectam

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, s-a exprimat pe tema absentei jucatoarei Simona Halep din meciul de Fed Cup contra Canadei.

Lindsay Davenport, pentru New York Times: Simona Halep va avea un rol major pe zgura

Fost lider mondial si tripla castigatoare de Grand Slam, Lindsay Davenport apreciaza jocul Simonei Halep, despre care crede ca va avea un rol-cheie in sezonul de zgura.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )