Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep.

Simona Halep, despre sezonul 2017: Cel mai frumos, dar si cel mai greu an

Insotita de parintii ei, Simona Halep a venit la Ateneul Roman pentru a participa la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Top 10 tari cu cea mai buna mancare traditionala din lume. Pe ce loc se situeaza Italia in clasamentul mondial

Italia, Franta, Mexic, Grecia sau Thailanda se numara printre tarile considerate a avea cea mai buna mancare traditionala din lume.

Care este cea mai buna statiune de schi din Romania. A fost premiata la World Ski Awards din Austria

Statiunea Sinaia a fost premiata in cadrul Galei World Ski Awards, din Austria, acesta fiind primul an in care Romania este inclusa pe lista nominalizarilor. in competitie, alaturi de.

Cum sa faci cea mai buna zacusca. Reteta cu o vechime de peste 100 de ani, pe care putine gospodine o cunosc

E toamna, gospodinele se intrec in preparate, iar pentru zacusca este peefecta o reteta din Transilvania, cu o vechime de peste 100 de ani, garantata. Aveti nevoie de 3 kg vinete coapte, curatate.

Simona Halep a anuntat varsta pana la care va mai concura: Vreau sa ma bucur si de alte lucruri

La 26 de ani, Simona Halep se gandeste deja la viata de dupa cariera de jucatoare profesionista de tenis. Cu un prim mare obiectiv atins, ajungerea pe locul 1 in ierarhia mondiala, Simona spune ca nu.

Cristina Neagu ne da emotii: ce a spus cea mai buna handbalista a lumii despre Mondialul care incepe in decembrie

La ultima editie a turneului, in 2015, tricolorele au facut o serie de meciuri foarte bune si au cucerit medalia de bronz. Acum, asteptarile sunt la fel de mari din partea fanilor.

VIDEO Cea mai frumoasa partida din 2017, desemnata de WTA, o are pe Simona Halep in prim plan

WTA a realizat topul celor mai frumoase meciuri din 2017, disputate la turneele de Grand Slam, iar doua dintre ele o au ca protagonista pe Simona Halep.

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )