Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cea mai frumoasa partida din 2017, desemnata de WTA, o are pe Simona Halep in prim plan

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cea mai frumoasa partida din 2017, desemnata de WTA, o are pe Simona Halep in prim plan

WTA a realizat topul celor mai frumoase meciuri din 2017, disputate la turneele de Grand Slam, iar doua dintre ele o au ca protagonista pe Simona Halep. continuă pe Adevărul

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la.

Beyonce este, oficial, cea mai bogata artista in 2017. Iata cat a castigat anul acesta!

Beyonce a detronat-o anul acesta pe Taylor Swift si a devenit vedeta care a castigat cei mai multi bani in 2017. Iata despre ce suma este vorba.

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Indianul cu cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Cristian Topescu a primit cea mai importanta distinctie din sportul romanesc

Comentatorul TV Cristian Topescu a primit distinctia Colanul de Aur din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), miercuri, in cadrul galei organizate de Asociatia Presei Sportive A.

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

Stela Popescu a murit. Cea mai sincera dezvaluire facuta de marea actrita la 81 de ani: Da, mi-am inselat barbatul, dar...

Stela Popescu a murit. La 81 de ani, Stela Popescu facea cea mai socanta dezvaluire din viata sa. Actrita a recunoscut ca a calcat stramb. Stela Popescu a murit. E greu sa te.

VIDEO Simona Halep: Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot

Aflata momentan in pauza competitionala, Simona Halep a acordat un interviu pentru Canal33 in care a vorbit despre colaborarea cu Darren Cahill o persoana foarte buna si un antrenor care nu o inhiba pe liderul mondial), despre Ion Tiriac omul de afaceri este un sfatuitor de nadejde pentru liderul clasamentului WTA), dar si despre ce inseamna sa fii cea mai buna din lume. Nu pot sa spun ca sunt cea mai buna jucatoare, atunci cand esti trebuie sa castigi tot, a precizat Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )