Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori

Online Sport Online Sport,
Simona Halep reactioneaza dupa ce a jucat pe ploaie la 14 grade Celsius: Nimanui nu-i pasa oricum de jucatori

Eliminata in optimi la Roland Garros dupa un meci intins pe doua zile si trei reprize din cauza conditiilor meteo ostile, Simona Halep a reactionat dupa infrangerea cu Samantha Stosur. continuă pe Online Sport

Simona Halep: A fost imposibil de jucat. Am fost aproape sa ma accidentez la spate

Favorita numarul 6 la turneul de la Roland Garros, Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de Samantha Stosur, insa i-a acuzat pe organizatori pentru conditiile in care s-a jucat ultima parte a meciului cu sportiva din Australia, numarul 24 mondial, scrie Mediafax.

Roland Garros Meciul Simona Halep - Samantha Stosur, intrerupt de ploaie la scorul de 5-3 pentru romanca, se va incheia luni

Simona Halep cap de serie 6) a jucat duminica seara in optimile Grand Slam-ului de la Roland Garros cu australianca Samantha Stosur cap de serie 21) doar pana la scorul de 5-3 pentru romanca, meciul fiind intrerupt de ploaie si urmand sa se reia luni, de la ora 12. 00, pe Terenul 1.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 21:00). Ploaia isi face din nou de cap

Simona Halep inchide ziua de duminica pe arena centrala de la Roland Garros. Vremea este insa nefavorabila si meciurile au fost intrerupte dupa ora Romaniei 18:00 din cauza ploii. Halep si Stosur joaca dupa meciul Nishikori-Gasquet, partida intrerupta de ploaie la 4-2 in primul set. UPDATE: Meciul celor doi a reinceput la ora 19:05.

Simona Halep si Irina Begu egaleaza, dupa 20 de ani, performanta atinsa la Roland Garos de Irina Spirlea si Ruxandra Dragomir

Simona Halep si Irina Begu au egalat, vineri, o performanta veche de aproape 20 de ani ani, in tenisul romanesc. Cele doua sportive s-au calificat in optimile de finala de la Roland Garros si au demonstrat ca Romania este o forta in tenisul mondial feminin. Astfel, Romania nu a mai avut doua reprezentate in aceasta faza a competitiei din 1997, conform statisticilor WTA.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 18:00). Irina Begu a fost eliminata

Jucatoarele Irina Begu si Simona Halep vor evolua, duminica, in optimile de finala de la Roland Garros. Meciurile celor doua vor fi live text in aceasta pagina.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Simona Halep in optimile de finala

Jucatoarele Irina Begu si Simona Halep vor evolua, duminica, in optimile de finala de la Roland Garros. Meciurile celor doua vor fi live text in aceasta pagina.

Acuzatii grave lansate de Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: nu m-am simtit in siguranta pe teren

Simona Halep a declarat, la conferinta de presa dupa meciul pierdut, scor 6-7, 3-6, cu Samantha Stosur in optimile de finala de la French Open, ca nu i s-a parut normal ca partida sa se dispute in conditii de ploaie. Meciul a fost intrerupt de doua ori, din cauza ploii.

Veste dezastruoasa de la Roland Garros. Simona Halep a ratat calificarea in sferturi

Simona Halep a fost eliminata de la Rolang Garros, dupa ce a luat bataie in doua seturi, scor 6-7, 3-6 de la Samantha Stosur. Meciul dintre cele doua trebuia jucat de duminica, dar din cauza ploii care a.

LIVETEXT, ora 12.00: Simona Halep - Samantha Stosur se reia de la scorul de 5-3 pentru jucatoarea noastra, in setul I

Simona Halep si Samantha Stosur reiau meciul intrerupt aseara de ploaie, la Roland Garros,din optimile turneului parizian.

Simona Halep, acuze aduse organizatorilor dupa eliminarea de la Roland Garros: Nimanui nu-i pasa de jucatori. Nu m-am simtit in siguranta pe teren

Simona Halep a fost eliminata marti in optimile turneului Roland Garros, dupa un meci ce s-a desfasurat pe durata a doua zile. Simona Halep s-a declarat dezamagita de conditiile oferite de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )