Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep a refuzat o oferta de 2 milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a refuzat o oferta de 2 milioane de dolari

Simona Halep este in continuare fara sponsor tehnic si negociaza cu mai multe companii, dar tocmai a. continuă pe România Liberă

Halep a refuzat doua milioane de dolari: Motivul pentru care Simona nici n-a vrut sa auda de un contract extrem de generos

Simona Halep a incheiat la finalul anului trecut colaborarea cu Adidas, insa ramane foarte selectiva, atunci cand vrea sa-si aleaga contractele de publicitate.

Simona Halep, la un pas de a pierde doua milioane de dolari. Motivul este incredibil

Simona Halep poate pierde un contract de sponsorizare in valoare de doua milioane de dolari cu o firma de cosmetice din Statele Unite. Cauza ar fi politica manageriala a sportivei noastre, gestionata de Virginia.

Sorana Cirstea, inaintea duelului din FedCup: Romania nu sta in Simona Halep. Cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem

Aflata pe locul 38 in ierarhia mondiala, Sorana Cirstea este convinsa ca echipa de FedCup a Romaniei se poate descurca si fara Simona Halep in partida cu Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II 10-11 februarie). Romania nu sta in Simona, avem destule jucatoare si cred ca ar trebui sa putem sa castigam cu echipa pe care o avem, a spus Sorana.

OFICIAL - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei: Refacerea nu e completa, e important sa fie numai jucatoare sanatoase

De acum, totul e oficial - Simona Halep nu va juca impotriva Canadei, in FedCup 10 si 11 februarie). Locul 2 WTA a lamurit, marti, situatia pe contul personal de Facebook. Refacerea nu este completa, echipa e pe primul loc si e mult mai important sa fie patru jucatoare sanatoase gata pentru meciuri, a precizat Halep.

Sunt deschisa. imi doresc pe cineva! Cine este barbatul pe care Simona Halep ar vrea sa-l intalneasca

Simona Halep a fost surprinsa o singura data in compania unui barbat, care parea sa-i fie iubit, insa relatia lor nu mai e de actualitate.

FOTO Cine este cea mai noua prezenta in Top 10 WTA, acolo unde Simona Halep se mentine pe pozitia secunda

Prima saptamana din luna februarie a acestui an, aduce o prezebta inedita intre primele zece jucatoare ale lumii, acolo unde Simona Halep ocupa locul 2.

ANALIZA Simona Halep e unica in tenisul feminin. De ce merita sa fie respectata si apreciata de romani

In urma cu patru ani, pe 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra in premiera in Top 10 WTA. Este singura care s-a mentinut fara intrerupere intre cele mai bune zece jucatoare ale lumii de atunci si pana acum.

Simona Halep a recunoscut! Care sunt cele trei decizii care i-au schimbat viata: A fost poate cel mai mai important lucru pe care l-am facut ca sa pot sa ajung atat de sus

Simona Halep a vorbit despre cele trei decizii importante pe care le-a luat de-a lungul vietii si care i-au schimbat viata radical. intr-un interviu acordat Andreei Esca, Simona Halep a recunoscut ca.

Simona Halep a vorbit despre momentul retragerii

Simona Halep26 de ani) nu va urma modelulSerenei Williams, care a revenit anul acesta in turnee, la doar cateva luni dupa ce a nascut. Campioana noastra a marturisit ca isi doreste un copil.

Surse - FedCup: Simona Halep nu se va afla in lotul Romaniei pentru partida cu Canada

Nerefacuta dupa accidentarea suferita in timpul Australian Open competitie unde a disputat finala), Simona Halep nu va evolua impotriva Canadei, in FedCup. Dupa ce initial s-a vorbit de Mihaela Buzarnescu, acum a aparut varianta Ana Bogdan petnru a o va inlocui pe Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )