Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, astazi, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA. In optimi, Halep va juca in compania Jelenei Jankovici, din Serbia, cap de serie numarul 8, sportiva pregatita de Andrei Mlendea, fostul antrenor al romancei. Pentru calificarea in optimi, Halep . continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-1, 6-4, pe Zarina Dias.

Simona Halep s-a CALIFICAT in optimile Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, sambata, in optimi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza AFP, conform Mediafax. Halep a.

TENIS. Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open.

Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1, dupa doua ore si trei minute, pe Varvara Lepsenko SUA), pozitia 50 in ierarhia mondiala, conform Mediafax. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Zarina Dias Kazahstan), jucatoare venita din calificari si locul 152 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-0, de Marina Erakovici .

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in turul d.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 11 si locul 11 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Australian Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-1,.

VIDEO Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4. UPDATE: In optimi, Halep se va duela cu Jelena Jankovic - meciul se va juca duminica dimineata, de la ora 02:00.

Simona Halep s-a calificat in premiera in optimile Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 11, s-a calificat in premiera in optimile turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la Melbourne, pe kazaha Zarina Dias 20 ani, 152 WTA), cu scorul de 6-1, 6-4.

UPDATE Australian Open (f) Simona Halep s-a calificat in turul III. Vezi rezultatele zilei

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1. UPDATE Tot joi s-au calificat in turul al treilea si Victoria Azarenka, Agnieszka Radwanska sau Maria Sarapova. Vezi in articol rezultatele zilei.

Australian Open: Simona Halep s-a calificat in turul III

Simona Halep, cap de serie nr. 11 si nr. 11 mondial, a reusit calificarea in turul al treilea la Australian Open, dupa ce a invins-o joi pe americanca Varvara Lepchenko nr. 50 WTA), in trei seturi 4-6 6-0 6-1.

Simona Halep joaca la noapte la Australian Open. Programul meciurilor ultimilor romani ramasi in competitie

Simona Niculescu pe tabloul feminin de simplu si Florin Mergea si Monica Niculescu pe tabloul de dublu masculin si feminin sunt singurii romani care au mai ramas in concurs la Australian Open. Toti trei vor juca din nou in noaptea de sambata spre duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )