Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon dupa 6-3, 4-6, 6-4, cu Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in turul trei la Wimbledon dupa ce a invins-o, in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4 pe Lesia Tsurenko din Ucraina. in turul trei, Halep o va intalni pe Belinda Bencic, care a invins-o cu 6-4, 7-5 pe Victoria Duvai.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Simona: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Simona Halep se califica in optimile turneului de la Wimbledon, cea mai buna reusita a romancei

Romanca Simona Halep reuseste cea mai buna calificarea din cariera sa la Wimbledon, trecand in turul trei de elvetianca Belinda Bencic. Halep, numar 3 WTA, a trecut de elvetianca Bencic, locul 71 mondial, in.

Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)

Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic 71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan 72 WTA), care a invins-o sambata, in trei seturi, pe Vera Zvonareva din Rusia.

Belgia si Algeria s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale

Belgia si Algeria s-au calificat, joi seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale, relateaza Mediafax. Algeria a intalnit Rusia, scor 1-1, in timp ce Belgia a invins Coreea de Sud cu scorul de.

Bravo, Simona! Halep s-a calificat, in premiera, in optimi la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Bencic in turul 3

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe elvetianca Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute de joc, intr-un meci din turul 3 de la Wimbledon. Romanca s-a calificat, astfel, in optimi, aceasta fiind cea mai buna performanta la turneul de Mare Slem disputat pe iarba londoneza.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

Algeria s-a calificat pentru prima oara in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Belgia, punctaj maxim in grupa H

Algeria a reusit sa se califice in premiera in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Rusia, disputat la Curitiba. in cealalta partida din grupa H, la Sao.

Hattrick-ul lui Xherdan Shaqiri califica Elvetia in optimile de finala ale Cupei Mondiale. Franta castiga grupa E

Franta, de pe primul loc, si Elvetia, de pe pozitia secunda, sunt cele doua echipe din grupa E care s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. La Rio de Janeiro, pe stadionul Maracana, F.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )