Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,. continuă pe B1

Romanca Simona Halep s-a calificat in premiera in finala de la Roland Garros: Este prima romanca in finala pariziana dupa 34 de ani

Tenismena Simona Halep a reusit, joi seara, o premiera in cariera sa, calificandu-se in finala unui turneu de Grand Slam, Roland Garros. Romanca a trecut in faza semifinalelor de nemtoaica Andrea Petkovici,.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros. Florin Mergea, in semifinale la dublu

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-3, pe americanca Sloane Stephens. A patra jucatoare a lumii si cap de serie.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala de la Roland Garros. Romanca, locul 4 WTA, a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a o invinge pe Sloane Stephens, clasata pe locul 19 WTA, scor 6-4,.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Roland Garros

Simona Halep si-a imbunatatit inca o data cea mai buna performanta a carierei la Roland Garros, reusind sa se califice in semifinalele celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. in sferturile de.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea, in premiera, in finala de la Roland Garros

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanta din cariera sa, calificarea in finala Openului Frantei. Imediat dupa succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenta in ultimul act, Simona a precizat ca i s-a implinit un mare vis.

Simona Halep, pentru prima data in sferturile de finala la Roland Garros

Pentru prima data in cariera sa, jucatoarea de tenis din Constanta Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roland Garros, considerat unul dintre cele mai importante turnee, potrivit surselor din presa.

Live Score: Simona Halep - Svetlana Kuznetsova, in sferturi la Roland Garros

Simona Halep, cap de serie numarul 4, joaca azi cu Svetlana Kuznetsova, cap de serie 27, in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul este programat la ora 15:00 si este primul care se va disputa pe arena Suzanne Lenglen.

Roland Garros: Simona Halep o va infrunta pe Svetlana Kuznetova in sferturile de finala

Simona Halep s-a calificat, in premiera, in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros dupa ce a invins-o cu 6-4, 6-3 pe Sloane Stephens din Statele Unite ale Americii. in sferturi, Halep o va intalni pe castigatoarea meciului dintre Svetlana Kuznetsova- Lucie Safarova.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )