Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells. Mai aproape de locul 5 mondial!.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells. Mai aproape de locul 5 mondial!.

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile turneului Premier 5 de la Indian Wells. Romanca a trecut in trei seturi de canadianca Eugenie Bouchard, scor 6-2, 1-6, 6-4. Eugenie Bouchard a avut nu mai putin de 7 asi, spre deosebire de doar 2 ai Simonei. Totusi fata de cele 3 duble greseli ale romancei, Bouchard a avut 6. In sferturile competitiei Halep va juca impotriva castigatoarei din partida Casey Dellacqua Australia, 78 WTA), care a trecut de Roberta Vinci cap de serie 13) in turul . continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Indian Wells.

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile turneului Premier 5 de la Indian Wells. Romanca a trecut in trei seturi de canadianca Eugenie Bouchard, scor 6-2, 1-6, 6-4. Eugenie Bouchard a avut nu mai putin de 7 asi, spre deosebire de doar 2 ai Simonei. Totusi fata de cele 3 duble greseli ale romancei, Bouchard a avut 6. In sferturile competitiei Halep va juca impotriva castigatoarei din partida Casey Dellacqua Australia, 78 WTA), care a trecut de Roberta Vinci cap de serie 13) in turul .

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-2, 4-6 si 6-4, pe Lucie Safarova, din Cehia. in aceasta faza a competitiei, Halep va juca impotriva.

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, dupa o ora si 57 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), a 26-a favorita a competitiei si pozitia 28 in ierarhia mondiala. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe .

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), potrivit Mediafax. Halep a invins-o, in optimile de finala, cu scorul de 6.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA). Halep a.

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul III la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA), cu premii de.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep a dovedit inca o data o tarie de caracter excepttionala si a depasit momentele dificile pentru a se califica in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca, locul 7 WTA si a.

Tenis. Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari,.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells.

Halep a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si sapte minute de joc, pe sportiva japoneza Kurumi Nara, locul 47 WTA. Romanca o va intalni in faza urmatoare pe jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 28 WTA si cap de serie numarul 26.

Halep ajunge in sferturi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti seara, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells dupa ce a invins-o in trei seturi pe Eugenie Bouchard din Canada, cu 6-2, 1-6, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )