Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tenis. Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells

Antena3 Antena3,
Tenis. Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari,. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in optimi de finala la Indian Wells.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 6 si locul 7 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 740 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, dupa o ora si 57 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), a 26-a favorita a competitiei si pozitia 28 in ierarhia mondiala. In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe .

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul III la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA), cu premii de.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA). Halep a.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells.

Halep a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-2, dupa o ora si sapte minute de joc, pe sportiva japoneza Kurumi Nara, locul 47 WTA. Romanca o va intalni in faza urmatoare pe jucatoarea ceha Lucie Safarova, locul 28 WTA si cap de serie numarul 26.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa o victorie grea cu Lucie Safarova

Simona Halep cap de serie numarul sase) a obtinut, duminica, calificarea in optimile turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi pe Lucie Safarova. Simona a castigat primul set cu 6-2, l-a pierdut pe al doilea cu 6-4, dar s-a impus in decisiv cu 6-4.

Indian Wells: Simona Halep a invins-o pe japoneza Kurumi Nara

Simona Halep a avut nevoie de 67 de minute pentru a trece de japoneza Nara, cu un dublu 6-2, 6-2. Simona a profitat la maximum de toate momentele importante ale partidei, dovada fiind si procentajul la mingile de break - 85% n. red. a facut sase break-uri din sapte posibilitati). Mici probleme au aparut doar pe propriul serviciu, insa Halep a controlat jocul cap-coada, compensand printr-o evolutie agresiva care a solicitat-o pe nipona. Simona s-a calificat in turul trei, faza in care o va intalni pe Lucie Safarova Cehia).

Americanii o respecta pe Simona: Halep intra intr-o noua liga

Siteul Indian Wells, unul dintre cele mai mari turnee de tenis in lume, o prezinta pe larg pe jucatoarea din Romania, Simona Halep. Halep intra intr-o noua liga, titreaza americanii, care o prezinta pe romanca intr-o imagine corecta, pozitiva. Iata ca se poate, spre deosebire de Melbourne, in 2014, cand siteul oficial al Australian Open strecurase niste remarci rautacioase la adresa jucatoarei noastre.

inca o victorie pentru Simona Halep. Romanca a invins-o pe Lucie Safarova si s-a calificat in optimile de la Indian Wells

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Lucie Safarova 28 WTA), scor 6-2, 4-6, 6-4, intr-o partida disputata duminica si contand pentru turul trei al competitiei de la Indian Wells.

Simona Halep a trecut de primul tur de la Indian Wells. Victor Hanescu il va infrunta pe Novak Djokovici

Simona Halep 7 WTA) si Victor Hanescu 87 ATP) s-au calificat in al treilea, respectiv al doilea tur, la turneul de la Indian Wells.

LIVE Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep debuteaza vineri noapte la puternicul turneu WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii totale de aproape 6 milioane de dolari. Meciul celei mai bune jucatoare de tenis din Romania este live text pe Onlinesport. ro cu incepere de la ora 1:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )