Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a castigat, joi, meciul cu Isabella Shinikova Bulgaria, pozitia 156 WTA), scor 6-4, 6-3, in optimile de finala ale turneului BRD Bu. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Bucharest Open

Jucatoarea romana Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep debuteaza marti seara la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, va debuta, marti, nu inainte de ora 19:30, la BRD Bucharest Open, unde este cap de serie.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

BRD Bucharest Open: Simona Halep vs Isabella Shinikova 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi - Urmeaza meciul cu Danka Kovinic

Simona Halep 5 WTA si cap de serie numarul unu) s-a calificat, joi, in sferturile de la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Isabella Shinikova, din Bulgaria, locul 156 WTA, sportiva venita din calificari, scor 6-4, 6-3. Partida a durat o ora si zece minute.

BRD Bucharest Open: Simona Halep si Patricia Tig, in optimile de finala

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig joaca, joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

BRD Bucharest Open, programul zilei: Monica Niculescu, duel cu Andreea Mitu - Va debuta si Simona Halep

Monica Niculescu vs Andreea Mitu este capul de afis al zilei de marti de la BRD Bucharest Open, cele doua sportive din Romania intalnindu-se in primul meci de pe arena centrala de la ora 14:00). Simona Halep va debuta in competitie seara, nu inainte de ora 19:30, impotriva sportivei Barbora Krejcikova Cehia, locul 200 WTA). Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Simona Halep va juca marti la Arenele BNR din Capitala. Vezi programul meciurilor de la BRD Bucharest Open

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Patricia Tig, Ioana Minca si Gabriela Ruse, vor evolua marti, la Arenele BNR din Capitala, in runda inaugurala a turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu.

BRD Bucharest Open: Se cunoaste primul sfert de finala al turneului bucurestean

Laura Siegemund cap de serie numarul 4 si locul 43 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Polona Hercog.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )