Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Bucharest Open

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Bucharest Open

Jucatoarea romana Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. continuă pe România Liberă

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimile BRD Bucharest Open, dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a castigat, joi, meciul cu Isabella Shinikova Bulgaria, pozitia 156 WTA), scor 6-4, 6-3, in optimile de finala ale turneului BRD Bu.

Simona Halep debuteaza marti seara la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, va debuta, marti, nu inainte de ora 19:30, la BRD Bucharest Open, unde este cap de serie.

Simona Halep si Patricia Tig joaca joi la BRD Bucharest Open

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si es.

GAME cu GAME Simona Halep in optimi la Bucuresti

Simona Halep a jucat in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

LIVE Simona Halep in optimi la Bucuresti (dupa 18:30)

Simona Halep joaca in optimile de finala ale turneului WTA de la Bucuresti dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari.

BRD Bucharest Open: Simona Halep vs Isabella Shinikova 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi - Urmeaza meciul cu Danka Kovinic

Simona Halep 5 WTA si cap de serie numarul unu) s-a calificat, joi, in sferturile de la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Isabella Shinikova, din Bulgaria, locul 156 WTA, sportiva venita din calificari, scor 6-4, 6-3. Partida a durat o ora si zece minute.

BRD Bucharest Open: Simona Halep si Patricia Tig, in optimile de finala

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Patricia Tig joaca, joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Simona Halep, calificare fara probleme in sferturi la Bucharest Open

Victorie in doua seturi obtinuta de Simona Halep, joi dupa-amiaza, in optimile de finala Bucharest Open contra bulgaroaicei Isabella Shinikova, numarul 156 mondial.

Simona Halep si Patricia Tig vor juca joi in optimi la BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep, principala favorita, si Patricia Tig vor juca joi, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala si este dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )