Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep va juca marti la Arenele BNR din Capitala. Vezi programul meciurilor de la BRD Bucharest Open

B1 B1,
Simona Halep va juca marti la Arenele BNR din Capitala. Vezi programul meciurilor de la BRD Bucharest Open

Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Patricia Tig, Ioana Minca si Gabriela Ruse, vor evolua marti, la Arenele BNR din Capitala, in runda inaugurala a turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu. continuă pe B1

Simona Halep, alaturi de copii la Kids Day Dr. Oetker Paula Pudding

Simona Halep 5 WTA) este favorita principala la BRD Bucharest Open, turneu de categoria WTA International, dotat cu premii in valoare de 226. 750 de dolari, care va avea loc la Arenele BNR din Capitala in perioada 11-17 iulie.

Simona Halep debuteaza marti seara la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, va debuta, marti, nu inainte de ora 19:30, la BRD Bucharest Open, unde este cap de serie.

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie.

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Bucuresti

Simona Halep, principala favorita a turneului WTA de la Bucuresti, a declarat ca va face tot posibilul pentru a castiga din nou titlul la turneul de casa. Halep s-a impus in 2014 la prima editie.

Simona Halep, despre turneul BRD Bucharest Open: Nu o sa fie usor, dar voi da totul sa castig

Simona Halep a castigat trofeul la BRD Bucharest Open in 2014 si vrea sa repete performanta din urma cu doi ani. Cu toate acestea, Halep nu se asteapta la un meci usor nici macar in primul.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep nu a pierdut nicio pozitie dupa turneul de Mare Slem si ramane pe acelasi loc cinci in clasamentul mondial in saptamana turneului de la Bucuresti.

Este o vaca, cand pierde isi da antrenorul afara, o needucata. Simona Halep, atacata de o celebritate a cinematografiei romane, dupa declaratiile referitoare la portdrapel (FOTO)

Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio, insa vestea nu a picat bine pentru toti. Simona Halep s-a declarat nu foarte incantata de aceasta decizie.

Cum va arata clasamentul WTA de luni. Simona Halep isi pastreaza locul, doua jucatoare noi, in primele zece ale lumii

Simona Halep a fost eliminata in sferturile turneului de la Wimbledon, dar acest lucru nu o impiedica sa-si pastreze locul in ierarhia WTA.

Bani multi fara rezultate. Cat a castigat Simona Halep din tenis, in 2016, fara a avea un succes major in circuitul WTA

Simona Halep a fost eliminata de la Wimbledon, unde a ajuns in sferturile de finala ale turneului londonez, cea mai buna performanta a ei la un Grand Slem in 2016.

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )