Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, si s-a calificat.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-4, 6-4 cu Pliskova. Urmeaza cea mai dificila adversara

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Prima reactie a romancei si cine e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) si-a asigurat prezenta in optimile de finala de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko 31 WTA), luni, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Romanca a acuzat probleme la un picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala.

Simona Halep: Mi-am regasit stilul si sunt mai increzatoare

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells, ca s-a luptat pentru fiecare minge in fata Karolinei Pliskova si ca este .

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

LIVE Simona Halep in sferturi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep evolueaza, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

LIVE Simona Halep in sferturi la Indian Wells (dupa ora 22:00)

Jucatoarea Simona Halep evolueaza, miercuri, in sferturile de finala la turneului WTA Premier de la Indian Wells contra ibericei Carla Suarez Navarro, locul 13 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )