Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare and Slem al anului, azi, la Melbourne, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-2 de belgianca Yanina Wickmayer. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Yanina Wickmayer cu 6-4, 6-2

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul Grand Slam al.

Simona Halep s-a CALIFICAT in sferturi la Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, duminica dimineata, in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe belgianca Yanina Wickmaier. Halep a.

Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o greu pe Bethanie Mattek-Sands, in turul 3

Simona Halep a invins-o in turul 3 de la Australian Open pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5, dupa o ora si 33 de minute de joc. Acest succes o califica pe romanca in optimi, unde se va duela cu belgiancaYanina Wickmayer.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie categorica in fata Yaninei Wickmayer

Simona Halep s-a calificat, duminica, pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Yanina Wickmayer din Belgia, cu 6-4, 6-2. In sferturi Halep o intalneste pe Ekaterina Makarova din Rusia.

Australian Open 2015: Simona Halep dicteaza moda la Antipozi. Fanii cauta disperati ardeii romancei

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open 2015, dupa ce a eliminat-o pe Bethanie Mattek Sands.

Australian Open 2015. Simona Halep a invins-o usor peWickmayer, dupa o ora si 19 minutesi s-a calificat in sferturi

Australian Open 2015. Simona Halep ainvins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala. Gratie acestui succes, jucatoarea noastrava ramane sigur pelocul 3 mondial dupa Openul Australiei.

FOTO Simona Halep a invins-o usor peWickmayer si s-a calificat in sferturi laAustralian Open 2015

Simona Halep ainvins-o in optimi pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 mondial, scor 6-4, 6-2 si s-a calificat in sferturile de finala. Gratie acestui succes, jucatoarea noastrava ramane sigur pelocul 3 mondial dupa Australian Open.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )