Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a spulberat-o pe Nao Hibini

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce s-a impus fara emotii in fata lui Nao Hibino. Romanca s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-0 si a dat dovada de un joc. continuă pe B1

Simona Halep dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: Am incredere in jocul meu si incerc sa joc tot mai agresiv

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa un meci foarte frumos in care a dat dovada de ambitie si determinare. Sportiva noastra s-a declarat multumita la finalul meciului pentru.

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa victoria in fata lui Mattek Sands

Irina Begu este cea de-a doua romanca dcalificata ian turul doi la Roland Garros dupa Simona Halep. Stire in curs de actualizare .

Roland Garros: Irina Begu s-a calificat in turul doi, dupa o victorie in trei seturi impotriva lui Bethanie Mattek-Sands

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu locul 28 in clasamentul mondial) a castigat, luni, meciul cu sportiva americana Bethanie Mattek-Sands pozitia 86 WTA), scor 5-7, 6-1, 6-3, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Irina Begu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, luni, dupa ce a dispus de americanca Bethanie Mattek-Sands cu 5-7, 6-1, 6-3.

Simona Halep si-a demolat prima adversara de la Roland Garros

Inceput in forta pentru Simona Halep la Roland Garros cu doar doua game-uri cedate in primul tur contra japonezei Nao Hibino.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros (duminica, dupa 18:00)

Jucatoarea Simona Halep debuteaza la turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime.

UPDATE Roland Garros: Simona Halep vs. Nao Hibino, in primul tur. Ce adversare au Begu, Niculescu si Dulgheru/ Cinci romance pe tabloul principal

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie nr. 6, se va duela cu japoneza Nao Hibino, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, si ar putea sa o intalneasca pe Agnieszka Radwanska in sferturile de finala. UPDATE Pe tabloul principal va mai juca si Sorana Cirstea, care a reusit sa treaca de Elise Mertens Belgia) cu 6-3, 6-0 in turul trei al calificarilor. Andreea Mitu a fost invinsa insa de Viktorija Golubic Elvetia), scor 6-4, 4-6, 6-1.

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Meciul a fost reprogramat luni din cauza ploii

Jucatoarea Simona Halep ar fi trebuit sa debutezela turneul de la Roland Garros, duminica, in ultimul meci al zilei programat pe arena Suzanne Lenglen, a doua ca marime. In cele din urma, din cauza ploii, meciul Simonei Halep a fost reprogramat pentru ziua de luni. Darren Cahill, antrenorul Simonei, a confirmat informatia pe contul sau oficial de Twitter.

Roland Garros: Simona Halep, invingatoare in meciul de debut - 6-2, 6-0 vs Nao Hibino

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, a debutat cu dreptul la actuala editie a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-0, pe japoneza Nao Hibino locul 70 WTA), dupa numai 43 minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )