Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep s-a relaxat alaturi de camile in asteptarea startului la turneul din Dubai. Ce a spus despre sansele ei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a relaxat alaturi de camile in asteptarea startului la turneul din Dubai. Ce a spus despre sansele ei

Simona Halep a avut cateva momente de relaxare inainte de a lua startul la turneul din Dubai, competitie la care este cap de serie nr. continuă pe Adevărul

Tragere buna pentru Simona Halep la Dubai, unde a devenit principala favorita

Tragere buna pentru Simona Halep la Dubai, unde a devenit principala favorita. Potentiala revansa cu Makarova in sferturi Azi a avut loc tragerea la sorti a primului turneu de dupa Australian Open la care va participa Simona Halep, turneul Premier de la Dubai, cel mai puternic al lunii februarie, cu premii totale in valoare de 2,513 milioane de dolari.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, competitie la care sunt puse la bataie premii de 2 milioane si jumatate de dolari. Simona va avea primul meci in runda a doua a competitiei, acolo unde.

Ar poza Simona Halep in reviste pentru adulti?

Desi ea a declarat ca nu ar accepta nici in ruptul capului sa pozeze nud in reviste pentru adulti, un specialist in domeniu este de parere ca exista o modalitate prin care Simona Halep ar putea fi convinsa sa faca acest lucru. Si nu este vorba despre bani! .

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

Simona Halep se pregateste in soarele de la Dubai (video)

Simona Halep se afla de miercuri la Dubai, iar joi a facut primul antrenament in soarele arzator, de la mijlocul zilei. Iata imaginile. Turneul incepe luni, iar Halep este a doua favorita dupa Serena Williams. Anul trecut a fost eliminata in primul tur, la primul meci de dupa castigarea trofeului de la Doha. Turneul de la Dubai are premii de 2,5 milioane de dolari, triple fata de Doha, si se joaca pe o suprafata rapida, de hard, care nu se pliaza bine pe jocul Simonei.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

Simona Halep a explicat de ce a renuntat la colaborarea cu Thomas Hogstedt

Aflata la turneul de la Dubai care se desfasoara in aceasta saptamana), Simona Halep a explicat de ce a renuntat la colaborarea cu Thomas Hogstedt. Prefer sa raman cu romanii atunci cand simt nevoia de ajutor, a precizat numarul patru din ierarhia WTA.

Simona Halep a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat de pe locul trei pe pozitia a patra in clasamentul WTA, conform ierarhiei anuntate luni. Romanca are 5672 de puncte, informeaza site-ul wtatennis. com. Pe primele trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )