Libnet.ro
UNICEF

18:15

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei. continuă pe Hotnews

Serena Williams, forfait la Dubai - Simona Halep a devenit favorita numarul unu la castigarea turneului WTA

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

Halep intra marti pe teren la Dubai. S-a aflat ora la care va juca romanca

Simona Halep va debuta marti, in turul 2 al turneului de la Dubai, competitie dotata cu premii totale de 2,5 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

Simona Halep a devenit favorita nr. 1 a turneului de la Dubai, dupa ce liderul ierarhiei WTA s-a retras din concurs

Simona Halep a devenit principala favorita a turneului WTA de la Dubai, dupa ce Serena Williams, liderul clasamentului mondial, s-a retras din competitie, potrivit anuntului facut de organizatorii concursului din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep a devenit favorita nr. 1 a turneului WTA de la Dubai. Romanca si-a aflat posibilele adversare

Simona Halep a devenit principala favorita a turneului WTA de la Dubai, dupa ce Serena Williams, liderul clasamentului mondial, s-a retras din competitie, potrivit anuntului facut de organizatorii concursului din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, competitie la care sunt puse la bataie premii de 2 milioane si jumatate de dolari. Simona va avea primul meci in runda a doua a competitiei, acolo unde.

Simona Halep se pregateste in soarele de la Dubai (video)

Simona Halep se afla de miercuri la Dubai, iar joi a facut primul antrenament in soarele arzator, de la mijlocul zilei. Iata imaginile. Turneul incepe luni, iar Halep este a doua favorita dupa Serena Williams. Anul trecut a fost eliminata in primul tur, la primul meci de dupa castigarea trofeului de la Doha. Turneul de la Dubai are premii de 2,5 milioane de dolari, triple fata de Doha, si se joaca pe o suprafata rapida, de hard, care nu se pliaza bine pe jocul Simonei.

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului din Dubai. Ce spune despre absenta Serenei Williams

Simona Halep revine la inceputul saptamanii viitoare in circuitul mondial feminin la puternicul turneu WTA de la Dubai, primul din cele doua la care va participa in luna februarie in zona Golfului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )