Libnet.ro
UNICEF

13:46

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de a Stuttgart. Victorii si pentru Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Cadantu la Istanbul

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de a Stuttgart. Victorii si pentru Sorana Cirstea, Irina Begu si Alexandra Cadantu la Istanbul

UPDATE: Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului de la Istanbul, dupa ce a trecut in doua seturi,. a scor 6-4, 6-2, de Sakkari. Simona Halep s-a calificat fara emotii. continuă pe B1

WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova 6-2, 6-3/ Halep, calificare in sferturi - In control

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, dupa ce invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3, pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Meciul a fost unul la discretia Simonei, disputa intinzandu-se pe durata a 75 de minute.

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Stuttgart! Cu cine poate juca in sferturi

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 17 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Sorana Cirstea s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Istanbul

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea, a cincea favorita, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, in ur.

Simona Halep, victorie convingatoare la Stuttgart

Simona Halep adebutatazi inturneul de la Stuttgart, acolo unde a jucat direct in turul doi. Simona s-a calificat in turul trei, dupa victoria contra Barborei Strycova, locul 17.

WTA Stuttgart: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Barbora Strycova

Simona Halep a aflat numele adversarei din turul doi al turneului WTA de la Stuttgart, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Barbora Strycova Cehia - locul 17 WTA). Competitia germana face parte din categoria Premier.

Simona Halep, despre afirmatiile controversate ale lui Ilie Nastase: Felul in care a vorbit nu mi-a placut si nu pot accepta acest lucru

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, marti, ca Ilie Nastase a gresit, insa ea nu a precizat la care dintre declaratiile capitanului nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei s-a referit, informeaza Agerpres.

Simona Halep critica atitudinea lui Ilie Nastase la Fed Cup: Nu mi-a placut felul in care a vorbit

Simona Halep a criticat atitudinea lui Ilie Nastase de la meciul disputat de jucatoarele romance contra celor din Marea Britanie. Ce a facut este gresit, in opinia mea. Nu mi-a placut felul ic.

Simona Halep, despre comportamentul lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit

Ilie Nastase a fost protagonistul weekendului recent incheiat, dupa ce a provocat un incident la meciul Romaniei cu Marea Britanie, din FedCup scor 3-2 in favoarea tricolorelor). La Mamaia, fostul lider al ierarhiei ATP le-a injurat pe Johanna Konta, Anne Keothavong capitanul nejucator al britanicelor) si pe arbitrul central al partidei elvetianul Andreas Egli). Chestionata de WTA pe marginea subiectului, Simona Halep a condamnat comportamentul lui Nastase.

incapatanat ca un catar: cum a fost sfatuit Ilie Nastase de Simona Halep si ce a facut fostul lider mondial ATP

Nasty ar fi putut scapa de suspendare, daca ar fi ascultat-o pe Simona Halep. Din pacate, capitanul nejucator a facut ce l-a taiat capul in continuare.

FOTO. Simona Halep, victorie in fata Johannei Konta, in a doua zi de Fed Cup

Simona Halep a invins-o, duminica, pe Johanna Konta, in cea de-a doua zi a competitiei Fed Cup, desfasurata la Mamaia, dupa ce ziua de sambata a fost marcata de scandalul provocat de Ilie Nastase.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )