Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in optimi la Rogers Cup

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Rogers Cup

Simona Halep s-a calificat miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dupa ce a invins-o pe Magdalena Rybarikova, potrivit Agerpres. Halep s-a impus in fata slovacei cu. continuă pe B1

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova si se califica in optimi la Rogers Cup

Simona Halep locul 2 WTA) a reusit joi dimineata sa o invinga pe Magdalena Rybarikova Slovacia, 33 WTA) in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala de la Toronto.

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Simona Halep, victorie muncita in turul 2 la Toronto

Jucatoarea Simona Halep a avut o misiune dificila, miercuri noapte, in primul ei meci la Rogers Cup de la Toronto, turneu de 2. 7 milioane de dolari unde este favorita numarul doi.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep, in optimile Rogers Cup

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a.

Rogers Cup: Partida dintre Simona Halep si Magdalena Rybarikova se va disputa in noaptea de miercuri spre joi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va infrunta, in noaptea de miercuri spre joi, la ora 02. 00 ora Romaniei), pe Magdalena Rybarikova Slovacia), locul 33 WTA, in turul secund al turneului Rogers Cup Toronto).

Simona Halep despre Rogers Cup: Sunt unele turnee la care ma simt ca acasa. Acesta este unul dintre ele

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca se simte ca acasa la Rogers Cup, turneu care se desfasoara alternativ la Montreal si Toronto, subliniind ca atmosfera este foarte buna, iar publicul ii este mereu aproape.

VIDEO Parca s-ar juca in Romania! Canadienii, uluiti de atasamentul suporterilor fata de Simona Halep

Simona Halep va incerca sa-si apere titlul Rogers Cup, castigat anul trecut in Canada, si are un sprijin puternic in acest sens.

Irina Begu si Sorana Cirstea s-au calificat pe tabloul principal la Rogers Cup. Urmeaza meciuri de foc pentru ele

Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA si favorita 2 in calificari, si Sorana Cirstea, locul 54 WTA si favorita 7, au acces, pe tabloul principal la turneul Rogers Cup, de la Toronto.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )