Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep s-a intors acasa vizibil iritata, dupa eliminarea de la Stuttgart. Ce a declarat ea la sosirea in tara

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a intors acasa vizibil iritata, dupa eliminarea de la Stuttgart. Ce a declarat ea la sosirea in tara

Simona Halep a fost eliminata in semifinalele turneului de la Stuttgart, ratand sansa de a juca prima sa finala in 2017. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

Simona Halep s-a calificat in penultimul act al turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o categoric pe adversara sa, Anastasija Sevastova. Romanca s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1,.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Laura Siegemund: Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin

Simona Halep a parasit turneul Premier de la Stuttgart in semifinale, jucatoarea noastra fiind invinsa de Laura Siegemund, scor 6-4, 7-5. Ritmul a fost dificil, nu am putut sa domin, a precizat sportiva nascuta la Constanta la finalul disputei.

WTA Stuttgart: Laura Siegemund vs Simona Halep 6-4, 7-5/ Complexul Laura - Halep, eliminata in semifinale

Simona Halep nu a gasit nici de aceasta data combinatia castigatoare impotriva Laurei Siegemund Germania - 48 WTA), nemtoaica impunandu-se pentru a doua oara consecutiv in fata Simonei la Stuttgart prima data a fost anul trecut, in optimi). A fost 6-4, 7-5 pentru Laura, dupa un meci care a durat o ora si 44 de minute. Simona a avut sansa ei: a avut doua mingi de set in mansa a doua, la 5-4, pe serviciul ei, insa nu a putut profita. Se actualizeaza.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Victorie lejera - Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. A cincea jucatoare a lumii se afla la prima semifinala din acest an, urmand sa se dueleze cu Laura Siegemund Germania, locul 49 WTA) pentru un loc in ultimul act al competitiei.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat destul de facil in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 710. 900 dolari, vineri seara, dupa 6-3, 6-1 cu letona.

Ce spune Simona Halep dupa cel mai bun rezultat realizat in 2017. Prima declaratie a jucatoarei noastre care va juca in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart, duupa o victorie entuziasmanta cu Anastasia Cepelova, de care a trecut in 59 de minute.

Simona Halep a urcat pe locul 4 in clasamentul WTA

Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la turneul de la Stuttgart, a urcat de pe 5 pe locul 4 in clasamentul WTA de simplu, cu 5206 de puncte, conform ierarhiei data publicitatii luni,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )