Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spune Simona Halep dupa cel mai bun rezultat realizat in 2017. Prima declaratie a jucatoarei noastre care va juca in semifinale la Stuttgart

Adevărul Adevărul,
Ce spune Simona Halep dupa cel mai bun rezultat realizat in 2017. Prima declaratie a jucatoarei noastre care va juca in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart, duupa o victorie entuziasmanta cu Anastasia Cepelova, de care a trecut in 59 de minute. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

Simona Halep s-a calificat in penultimul act al turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o categoric pe adversara sa, Anastasija Sevastova. Romanca s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1,.

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din.

L'Equipe: Pep Guardiola, cel mai bun antrenor din lume - Mircea Lucescu ocupa locul 35 in acest clasament

Spaniolul Pep Guardiola, actualul manager al echipei Manchester City, este cel mai bun antrenor in activitate din fotbalul mondial, conform unui clasament stabilit de cotidianul francez L'Equipe, in care romanul Mircea Lucescu figureaza pe locul 35.

Pep Guardiola, ales cel mai bun antrenor din lume. Ce loc ocupa Mircea Lucescu

Intr-un clasament realizat de cotidianul francez L'Equipe, Pep Guardiola a fost ales cel mai bun antrenor in activitate din lume, potrivit Agerpres. Cea mai buna perioada pentru Guardiola a.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Sansa mare pentru Simona Halep. Dupa trei luni se intoarce in careul de asi al tenisului feminin, fara a reusi vreun rezultat remarcabil

Simona Halep nu a avut rezultate foarte bune in primlele patru luni ale acestui an, dar norocul este de partea sa.

Begu in semifinale la Istanbul dupa un meci maraton

Irina-Camelia Begu reuseste cel mai bun rezultat al anului la turneul de la Istanbul, unde vineri s-a calificat in semifinale dupa un meci de aproape trei ore contra unei jucatoare din afara topului 200 mondial.

Care este cel mai bun ulei pentru prajit

O data cu extinderea paletei de uleiuri comercializate a crescut si nedumerirea cu privire la ce produse ar trebui sa folosim si cand. Daca vrei sa ai o dieta sanatoasa, e bine sa stii care sunt cele mai indicate pentru prajit sau ce uleiuri sunt benefice doar adaugate in mancare.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )