Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep si secretul reusitei: A avut acelasi meniu timp de zece zile

Antena3 Antena3,
Simona Halep si secretul reusitei: A avut acelasi meniu timp de zece zile

Simona Halep a castigat la Montreal al 14-lea titlu WTA din cariera ei. Jucatoarea de tenis a dezvaluit pentru WTA Insider unul din secretele reusitei sale. continuă pe Antena3

Simona Halep a revenit pe locul 3 in ierarhia mondiala/ Monica Niculescu, cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu

Dupa titlul castigat la Montreal, Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu ocupa cel mai bun loc din cariera in clasamentul WTA la dublu, fiind in prezent pe pozitia a 16-a, informeaza Agerpres.

Simona Halep revine pe podiumul mondial

Romanca Simona Halep a urcat doua pozitii, de pe cinci pe trei, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu a reusit un.

O noua veste senzationala pentru Simona Halep. Anuntul facut de WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin. Halep, care a.

Simona Halep, dupa victoria de la Montreal: E placut ca am castigat aici, la 40 de ani dupa Nadia Comaneci

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys 12 WTA). Halep a declarat ca este fericita ca a castigat la Montreal, la 40 de ani de cand Nadia Comaneci a primit prima nota de 10 din istoria gimnasticii, in timpul Jocurilor Olimpice de vara de la Montreal Canada).

Simona Halep si Monica Niculescu au pierdut finala de dublu la Rogers Cup

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu au pierdut, duminica, finala probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 413 de dolari, scor 3-6, 6-7 5) cu perechea Ekaterina Makarova/Elena Vesnina Rusia). Pentru Halep, acesta a fost al doilea meci al zilei, dupa finala de simplu pe care a castigat-o.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari.

Simona Halep de 10 la Montreal!

Simona Halep a castigat turneul WTA Premier 5 de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Madison Keys, cu 7-6, 6-3. Pentru Halep este al 14-lea turneu castigat in cariera si al treilea in acest an, dupa cele de la Madrid si Bucuresti, ambele pe zgura.

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

Simona Halep e campioana de la Montreal 2016, dupa o finala dominata categoric, scor 7-62), 6-3 in fata americancei Madison Keys 12 WTA). Halep, care de luni va reveni pe locul al treilea in clasamentul WTA, s-a impus intr-o ora si 15 minute in fata numarului 12 mondial.

Montreal: Simona Halep - Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova - Elena Vesnina 3-6, 6-7 (5). / Invinse in finala de dublu

Perechea Simona Halep/Monica Niculescu va infrunta cuplul Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numarul 4, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Montreal, intr-un meci programat duminica, la ora 23:00 ora Romaniei). Partida este transmisa in direct la Dolce Sport 2 si LIVESCORE pe Hotnews. ro.

Montreal: Simona Halep/Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova/Elena Vesnina 3-6, 6-7 (5). / Invinse in finala de dublu

Perechea Simona Halep/Monica Niculescu a pierdut, duminica seara, in fata cuplului Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numarul 4, in finala probei de dublu a turneului de la Montreal, cu scorul de 3-6, 6-7 5-7 in tie-break). Halep ramane cu titlul castigat tot duminica seara in proba de simplu a turneului, al 14-lea din cariera.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )