Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Montreal

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in trei seturi de rusoaica Svetlana Kuznetova, cu 3-6, 6-1, 6-1. continuă pe România Liberă

Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in tr.

Simona Halep revine fabulos cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinale

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dupa o victorie in trei seturi obtinuta in fata rusoaicei Svetlana Kuznetsova, a 11-a jucatoare a lumii.

LIVETEXT Simona Halep - Svetlana Kuznetova, in sferturi la Montreal

Simona Halep joaca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal. Partida incepe la 19.

VIDEO Rezumatul unui meci perfect: Simona Halep a incantat publicul canadian de la Montreal

De 68 de minute a avut nevoie Simona Halep sa treaca de Karolina Pliskova si sa se califice in sferturile de finala de la Montreal. Situatia se complica in aceasta faza.

Cu ochii pe televizoare! Simona Halep joaca diseara in optimi, la Montreal. Meciul e la o ora accesibila

Simona halep are o sansa mare sa se impuna in turneul de la Montreal, unde favoritele serena williams si Garbine Muguruza s-au retras din competitie accidentate.

VIDEO Punctul anului la dublu?! Monica Niculescu si Simona Halep au ridicat tribunele in picioare la Montreal

Monica Niculescu si Simona Halep au acces in sferturile competitiei de dublu, de la Montreal, dupa un meci entuziasmant.

Simona Halep depaseste un start de meci ratat si merge in semifinale la Montreal!

Simona Halep a trecut de Svetlana Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal, scor 3-6, 6-1, 6-1!.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova Cehia), informeaza Agerpres.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in runda a treia a turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-2, 6-3 de australianca de origine rusa Daria Gavrilova.

Simona Halep a invins-o pe Gavrilova si s-a calificat in optimile turneului de la Montreal

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o in turul doi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva australiana Daria Gavrilova, numarul 45 mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )