Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep si-a aflat adversarele din turneul de la Toronto. Jucatoarea noastra are un culoar dificil spre finala

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversarele din turneul de la Toronto. Jucatoarea noastra are un culoar dificil spre finala

Simona Halep a devenit cap de serie numarul 2 la turneul de la Toronto dupa ce Maria Sarapova a anuntat ca nu poate participa. continuă pe Adevărul

Veste nesperata pentru Simona Halep

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto din cauza unei accidentari la piciorul drept, anunta site-ul WTA. Conform Jurnalul. ro, Simona Halep a devenit favorita numarul 2 a turneului si poate urca chiar.

Simona Halep a anuntat numele antrenorului care o va pregati la turneele din SUA

Simona Halep va colabora la turneele din SUA, de pe hard, cu antrenorul Razvan Sabau, cel care o antreneaza pe Patricia Maria Tig, ultima revelatie a Romaniei in tenis.

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

Simona Halep, cap de serie numarul doi la Toronto, dupa ce Maria Sharapova s-a retras din turneul de categorie Premier

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2), informeaza wtatennis. com.

El este barbatul cu care Simona Halep s-a afisat in aceasta dimineata!

Simona Halep a plecat din tara pentru turneul din Canada, de la Toronto. Halep nu a plecat singura in Canada. Are un nou membru in echipa, pe Razvan Sabau. Fostul tenismen va lucra alaturi de Simona Halep ca.

Simona Halep la Toronto: start extrem de dificil pentru jucatoarea noastra. Urcusul incepe cu Jankovici sau Garcia

Cap de serie numarul doi la Rogers Cup, de la Toronto, Simona Halep va intra direct in turul al doilea al compeitiei canadiene.

Simona Halep si Serena Williams lupta pentru suprematie in SUA! TREI motive pentru care sunt favorite

Simona Halep si Serena Williams sunt jucatoarele cu cele mai bune evolutii pe suprafata tare de joc din acest an. Liderul mondial si numarul 3 WTA vor duce o lupta din pole-position in cadrul turneelor americane, dupa ce au dominat hard-ul in 2015.

WTA, inainte de Rogers Cup: Simona Halep, mai buna decat Serena Williams?

Site-ul WTA a adunat cateva motive pentru care tenismena romana Simona Halep si americanca Serena Williams au dreptul sa se considere cele mai bune jucatoare pe hardcourt din acest an. Este precizat faptul ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )