Libnet.ro
UNICEF

05:30

Veste nesperata pentru Simona Halep

Antena3 Antena3,
Veste nesperata pentru Simona Halep

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto din cauza unei accidentari la piciorul drept, anunta site-ul WTA. Conform Jurnalul. ro, Simona Halep a devenit favorita numarul 2 a turneului si poate urca chiar. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Simona Halep. Ce se intampla in clasamentul WTA dupa Stanford

Simona Halep a scapat de o saptamana de foc, in care desi nu a jucat a fost amenintata in clasamentul mondial de una dintre marile sale rivale din 2015, Caroline Wozniacki. Jucatoarea daneza o putea depasi pe romanca la finalul acestei saptamani.

Veste excelenta pentru Simona Halep

Jucatoarea Caroline Wozniacki, locul 5 WTA si cap de serie numarul 1, a pierdut, joi, cu scorul de 4-6, 2-6, meciul cu americanca Varvara Lepchenko, locul 60 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier.

Vesti bune pentru Simona Halep din Statele Unite inaintea revenirii in circuit

Cel putin pentru o saptamana Simona Halep a scapat de amenintarea pierderii locului al treilea in ierarhia WTA.

Veste mare primita de Simona Halep, cu privire la noul clasament WTA, care va fi dat publicitatii la inceputul saptamanii

Simona Halep a intrat in vacanta dupa eliminarea prematura de la Wimbledon si n-a mai jucat la niciun turneu de atunci.

El este barbatul cu care Simona Halep s-a afisat in aceasta dimineata!

Simona Halep a plecat din tara pentru turneul din Canada, de la Toronto. Halep nu a plecat singura in Canada. Are un nou membru in echipa, pe Razvan Sabau. Fostul tenismen va lucra alaturi de Simona Halep ca.

Simona Halep si Serena Williams lupta pentru suprematie in SUA! TREI motive pentru care sunt favorite

Simona Halep si Serena Williams sunt jucatoarele cu cele mai bune evolutii pe suprafata tare de joc din acest an. Liderul mondial si numarul 3 WTA vor duce o lupta din pole-position in cadrul turneelor americane, dupa ce au dominat hard-ul in 2015.

Simona Halep la Toronto: start extrem de dificil pentru jucatoarea noastra. Urcusul incepe cu Jankovici sau Garcia

Cap de serie numarul doi la Rogers Cup, de la Toronto, Simona Halep va intra direct in turul al doilea al compeitiei canadiene.

WTA, inainte de Rogers Cup: Simona Halep, mai buna decat Serena Williams?

Site-ul WTA a adunat cateva motive pentru care tenismena romana Simona Halep si americanca Serena Williams au dreptul sa se considere cele mai bune jucatoare pe hardcourt din acest an. Este precizat faptul ca.

Simona Halep a plecat spre Canada: ce a spus despre vacanta petrecuta in Romania si cu cine se va duela la Toronto

Ocupanta locului 3 WTA n-a mai jucat niciun meci de cand a fost eliminata in turul I, la Wimbledon, la 30 iunie. Pentru Simona urmeaza sezonul de hard, dupa o vara cu rezultate sub asteptari.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )