Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a anuntat obiectivul pentru 2015: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA. 2015 va fi un an. continuă pe Antena3

Simona Halep vorbeste despre obiectivul din 2015

Simona Halep a declarat sambata, la Constanta, ca nu doreste atat sa devina locul 1 mondial, cat sa castige un turneu de Mare Slem.

Simona Halep a reusit lovitura anului in tenis: Anuntul oficial al WTA (VIDEO)

Simona Halep a reusit lovitura anului 2014 in tenisul feminin, dupa cum a anuntat forul suprem al acestui sport, WTA. Schimbul de mingi dintre Simona si Kirsten Flipkens, de la Cincinnati, finalizat de catre.

Simona Halep a reusit lovitura anului in tenis. Anuntul oficial al WTA

Simona Halep a reusit lovitura anului 2014 in tenisul feminin, dupa cum a anuntat forul suprem al acestui sport, WTA.

Simona Halep, anuntata numarul 1 mondial

Simona Halep beneficiaza de mare incredere in randul jucatorilor de tenis din Romania, care o vad in 2015 drept viitorul numar 1 WTA.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Mare Slem m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Intr-o vizita la Constanta, locul sau de nastere, Simona Halep 3 WTA) a vorbit despre obiectivele pe care le are pentru perioada urmatoare.

Simona Halep si Horia Tecau servesc pentru copii de Mos Nicolae la Mamaia

Simona si Horia vor servi pentru viitorul tenisului romanesc in cadrulevenimentului Kids Day, care se va desfasura sambata, 6 Decembrie 2014, intre orele 11:00 si 15:00, la Tenis Club IDU din Mamaia.

Simona Halep, cap de serie numarul unu la turneele WTA de la Shenzhen si Sydney

Inainte de a participa la Australian Open primul turneu de Grand Slam al anului), Simona Halep va evolua la turneele WTA de la Shenzhen si Sydney. Numarul trei in ierarhia mondial, Halep va fi cap de serie numarul unu la cele doua competitii. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

VIDEO WTA: Simona Halep a reusit cea mai frumoasa minge a anului in circuit

Simona Halep a avut cel mai urmarit schimb de mingi din 2014, potrivit site-ului WTA, in meciul cu Kirsten Flipkens Belgia), la turneul de la Cincinnati, castigat cu 6-4, 6-2 de ocupanta locului 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep: Sa castig un turneu de Grand Slam m-ar multumi mai mult decat sa fiu numarul 1 mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata, la Constanta, ca o victorie la un turneu de Grand Slam i-ar aduce o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, transmite Mediafax. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep: O victorie intr-un Grand Slam ar fi o satisfactie mai mare decat primul loc in WTA

O victorie la un turneu de Grand Slam ar reprezenta o satisfactie mai mare decat clasarea pe primul loc in clasamentul WTA, a declarat jucatoarea de tenis Simona Halep, transmite corespondentul Mediafax .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )