Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep: ii simt lipsa lui Darren, cand ma uitam la el in momente grele imi transmitea liniste

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: ii simt lipsa lui Darren, cand ma uitam la el in momente grele imi transmitea liniste

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci de trei seturi cu Magda Linette 6-4, 5-7, 6-3). La finalul partidei, numarul trei mondial a precizat ca a avut unele probleme de sanatate la stomac) si ca se bucura ca partida s-a incheiat joi, fara sa fie nevoita sa revina vineri pe teren. De asemenea, Simona a vorbit si despre actualul staff, precizand ca este multumita de acestia, dar si ca ii simte lipsa lui Darren Cahill: a avut acea experienta in care atunci cand ma uitam la el in momente grele imi transmitea liniste. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Simona Halep, criza de nervi la Roland Garros. Ce le-a facut celor din echipa ei

Simona Halep a avut o criza de nervi la Roland Garros, in timpul partidei cu Ajla Tomljanovic. Numarul 3 WTA a facut semne in directia lojei in care s-a aflat echipa ei, in setul secund, cand era condusa de sportiva din Australia. Halep a revenit in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-2, [] .

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Simona Halep-Magda Linette, in turul 2 la Roland Garros: cum se descurca sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, [] .

Simona Halep, victorie la Roland Garros. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep a debutat cu o victorie la Roland Garros 2019. Numarul 3 mondial s-a impus cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1 in fata australiencei Ajla Tomljanovic locul 47 WTA) si s-a calificat in turul 2 al competitiei pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in anul 2018. Simona Halep Ajla Tomljanovic, [] .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Roland Garros. Ce nationalitate are Ajla Tomljanovic

Simona Halep joaca, luni, de la ora 16:50, in primul tur al turneului de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in 2018. Sportiva din Constanta se va duela cu Ajla Tomljanovic, iar daca o va invinge, va da piept cu invingatoarea dintreChloe Paquet si Magda Linette. Simona Halep [] .

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Duel facil pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Victorie facila pentru romanca

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE LIVE TEXT la ROLAND GARROS. Simona Halep joacaazi in turul 2 de la Roland Garros, cuMagda Linette87 WTA). Duelul de pe arena Suzanne-Lenglen va fi al patrulea dupa.

BOMBA mondena explodeaza: Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP!

Smiley a primit numeroase aprecieri si comentarii pozitive, dupa ce a postat pe internet o fotografie in care apare alaturi de Simona Halep. intotdeauna o inspiratie pentru mine! aboutlastnight.

Simona Halep si schimbarea necesara pentru a se impune in decisiv: Nu i-am mai dat ritm

Simona Halep s-a calificat in turul doi de la Roland Garros dupa o victorie in trei seturi cu Ajla Tomljanovic 47 WTA). La conferinta de presa, Simona a vorbit despre modificarea tactica necesara pentru a se impune in decisiv: Nu i-am mai dat ritm. in setul doi i-am dat un pic mingea mai tare si ii place acest joc. Intra in material pentru a vedea declaratiile complete facute de Halep dupa succesul din runda inaugurala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )