Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep o spulbera pe Barbora Strycova in optimi la Toronto

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o spulbera pe Barbora Strycova in optimi la Toronto

Un singur game a cedat Simona Halep in meciul cu Barbora Strycova din optimile turneului de la Toronto. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto (dupa 21:00)

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

LIVE Simona Halep cu Barbora Strycova in optimi la Toronto

Jucatoarea Simona Halep o intalneste joi seara, dupa ora 21:00, pe cehoaica Barbora Strycova pentru un loc in sferturi la Toronto.

Simona Halep a dezvaluit cu cine ar vrea sa joace la turneul de la Toronto: A treia oara sper sa fie cu noroc!

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Toronto, deoarece fiind printre favorite a avut bye in runda inagurala.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO STREAM ONLINE. O noua provocare pentru Halep la Toronto

Simona Halep o va infrunta pe cehoaica Barbora Strycova 31 ani, 26 WTA) in optimile turnelului de la Toronto,dotat cu premii totale de 2.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Rogers Cup

Simona Halep s-a calificat miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dupa ce a invins-o pe Magdalena Rybarikova, potrivit Agerpres. Halep s-a impus in fata slovacei cu.

Adevarul Live: Simona Halep, sansa uriasa pentru locul unu!

Simona Halep incepe maine asaltul la Toronto, unde are de aparat trofeul cucerit anul trecut . Romanca se lupta cu Pliskova si Angelique Kerber pentru locul unu mondial .

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto Canada), dupa ce a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova, cu 6-1, 6-0.

Simona Halep si-a spulberat adversara din optimile de la Toronto

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Toronto. Romanca a trecut de Barbora Strychova invingand-o clar 6-1 6-1 in mai putin de o.

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova si se califica in optimi la Rogers Cup

Simona Halep locul 2 WTA) a reusit joi dimineata sa o invinga pe Magdalena Rybarikova Slovacia, 33 WTA) in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala de la Toronto.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )