Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

România Liberă România Liberă,
 Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Toronto Canada), dupa ce a invins-o pe cehoaica Barbora Strycova, cu 6-1, 6-0. continuă pe România Liberă

Simona Halep si-a spulberat adversara din optimile de la Toronto

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Toronto. Romanca a trecut de Barbora Strychova invingand-o clar 6-1 6-1 in mai putin de o.

Simona Halep, calificare la pas in sferturi la Toronto

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat usor in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a dispus de.

Prima masura luata de Simona Halep, dupa ce a suferit cumplit din cauza caldurii de la Washinghton

Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze in sferturile de finala ale turneului de la Washinghton, din cauza caldurii excesive.

Simona Halep, in optimile Rogers Cup

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 dolari, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Rogers Cup

Simona Halep s-a calificat miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dupa ce a invins-o pe Magdalena Rybarikova, potrivit Agerpres. Halep s-a impus in fata slovacei cu.

Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat in optimile turneului de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2. 389 de dolari.

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova si se califica in optimi la Rogers Cup

Simona Halep locul 2 WTA) a reusit joi dimineata sa o invinga pe Magdalena Rybarikova Slovacia, 33 WTA) in doua seturi, cu scorul 6-3, 6-4 si s-a calificat in optimile de finala de la Toronto.

Rogers Cup: Simona Halep, calificare in optimi dupa o victorie clara cu Rybarikova/ Urmeaza partida cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucatoarea Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Rogers Cup, potrivit news. ro. Simona o va intalni in optimi, joi, dupa ora 21. 30, pe sportiva ceha Barbora Strycova, locul 26 WTA.

Simona Halep o spulbera pe Barbora Strycova in optimi la Toronto

Un singur game a cedat Simona Halep in meciul cu Barbora Strycova din optimile turneului de la Toronto.

Simona Halep e in turul III la Toronto. Cand are loc urmatoarea ei partida si care este bilantul intalnirilor directe cu viitoarea ei adversara

Simona Halep a invins-o pe Magdalena Rybarikova in primul ei meci disputat la turneul de la Toronto si s-a calificat in turul al treilea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )