Libnet.ro
UNICEF

22:46

Simona Halep surprinde printr-o declaratie: Nu cred ca voi castiga vreodata

Online Sport Online Sport,
Simona Halep surprinde printr-o declaratie: Nu cred ca voi castiga vreodata

A patra pe lista favoritelor la castigarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros, Simona Halep are parte de un tablou favorabil pana in fazele finale ale competitiei. continuă pe Online Sport

Andy Murray: Nu-mi vine sa cred ca Simona Halep vine din Romania!

Andy Murray a participat miercuri alaturi de Simona Halep la o sesiune de autografe pentru fanii din Paris la magazinul Adidas de pe Champs Elysees. La finalul evenimentului, Murray a vorbit la superlativ despre Simona Halep, insa a facut o declaratie ciudata: Performantele ei sint wow! A urcat intr-un an foarte rapid, chiar am urmarit in timpul liber citeva meciuri ale Simonei si pot spune ca este o jucatoare cu un talent incredibil, care poate creste si ajunge foarte sus. Nu-mi vine sa cred ca Simona vine din Romania! Bravo ei, o sustin si sper sa fie la un moment dat numarul 1 mondial.

Simona Halep: Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu

Aflata la Bucuresti unde se pregateste pentru Roland Garros, Simona Halep a vorbit, pentru Prosport, despre momentul bun pe care il traverseaza si despre ceea ce asteapta de la urmatoarea perioada. Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu. Ma simt bine, ma antrenez normal, sper sa fiu bine la Roland Garros, a spus Simona.

Simona Halep o va intalni pe Alisa Kleibanova, in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va juca, in trurul intai al turneului de la Roland Garros, cu sportiva rusa Alisa Kleibanova, locul 85 WTA, informeaza site-ul oficial al turneului de Grand Slam, citat de Mediafax.

Simona Halep are a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Promotie: Semifinala Salvatoare!

Casele de pariuri ofera pentru Simona Halep a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Unele agentii ofera promotii speciale in centrul carora se afla jucatoarea romanca.

FOTO Simona Halep alaturi de Ivanovic, Murray si Tsonga

Simona Halep a participat la o sesiune foto si de autografeorganizata de Adidas la Roland Garros alaturi de alti patru campioni din tenis.

LIVE Simona Halep la Roland Garros, tragerea la sorti (vineri)

Vineri, 23 mai, are loc tragerea la sorti pentru tabloul principal de la Roland Garros, acolo unde intra ca favorita numarul 4 jucatoarea noastra de top, Simona Halep.

Presa americana: cinci motive pentru care Simona Halep nu e privita ca o jucatoare de top

Simona Halep a castigat sapte trofee in ultimul an, a urcat pe locul patru in ierarhia mondiala a tenisului feminin, insa nu a reusit sa convinga in totalitate de valoarea ei.

Simona Halep e sigura de participarea la Roland Garros: Ma simt foarte bine! Ce spune despre urcarea in topul WTA

Desi s-a retras in urma cu o saptamana de la turneul de la Roma din cauza unor dureri la muschii abdominali, Simona Halep s-a refacut complet si este apta pentru participarea la al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, care va debuta duminica, 25 mai.

Andy Murray, comentariu neobisnuit despre talentul Simonei Halep: Nu-mi vine sa cred ca vine din Romania!

Tenismenul britanic Andy Murray a vorbit, vineri, despre talentul romancei Simona Halep, dupa ce a participat alaturi de aceasta la o sesiune de autografe in Paris. La sfarsitul evenimentului, Murray a laudat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )