Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presa americana: cinci motive pentru care Simona Halep nu e privita ca o jucatoare de top

Adevărul Adevărul,
Presa americana: cinci motive pentru care Simona Halep nu e privita ca o jucatoare de top

Simona Halep a castigat sapte trofee in ultimul an, a urcat pe locul patru in ierarhia mondiala a tenisului feminin, insa nu a reusit sa convinga in totalitate de valoarea ei. continuă pe Adevărul

Americanii lauda Bucurestiul: cinci motive pentru care Capitala este Parisul Europei de Est

Bucurestiul este laudat de publicatia americana Huffington Post si compara capitala Romaniei cu cea a Frantei. Jurnalistii americani ofera astfel cinci motive pentru care turistii ar trebui sa viziteze orasul dambovitean. Potrivit publicatiei.

Simona Halep: Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu

Aflata la Bucuresti unde se pregateste pentru Roland Garros, Simona Halep a vorbit, pentru Prosport, despre momentul bun pe care il traverseaza si despre ceea ce asteapta de la urmatoarea perioada. Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu. Ma simt bine, ma antrenez normal, sper sa fiu bine la Roland Garros, a spus Simona.

Simona Halep e sigura de participarea la Roland Garros: Ma simt foarte bine! Ce spune despre urcarea in topul WTA

Desi s-a retras in urma cu o saptamana de la turneul de la Roma din cauza unor dureri la muschii abdominali, Simona Halep s-a refacut complet si este apta pentru participarea la al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, care va debuta duminica, 25 mai.

Simona Halep, oficial pe locul 4 WTA

Simona Halep a urcat luni oficial pe locul 4 WTA, o posibilitate despre care v-am anuntat in premiera pentru Romania de peste o saptamana.

OFICIAL: Simona Halep a urcat pe locul patru in clasamentul WTA

Simona Halep a urcat, incepand de luni, pe locul patru in clasamentul WTA, sportiva din Romania devansand-o pe Victoria Azarenka. Simona a acumulat 5. 140 de puncte, fiind devansata in ierarhie doar de Radwanska, Na Li si Serena Williams liderul mondial).

Secretul succesului. Cum a ajuns Simona Halep o mare campioana

Am aflat cum a ajuns Simona Halep o mare campioana, de la o sursa care ne-a spus cum facea ea antrenamente si ce au cerut parintii de la antrenor.

Simona Halep, tot mai sus in clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns jucatoarea de tenis

Simona Halep ocupa locul 4 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni, doar americanca Serena Williams, chinezoaica Na Li si poloneza Agnieszka Radwanska fiind mai bine clasate ca sportiva romana.

Simona Halep este, oficial, locul patru in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Odata cu inceputul acestei saptamani, Simona Halep a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Astfel, romanca ocupa acum locul patru in clasamentul WTA, fiind depasita doar de americanca Serena Williams, chinezoaica Na Li si poloneza Agnieszka Radwanska.

Simona Halep ocupa oficial locul 4 WTA

Simona Halep ocupa locul 4 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, dat publicitatii luni, doar americanca Serena Williams, chinezoaica Na Li si poloneza Agnieszka Radwanska fiind mai bine clasate ca.

Simona Halep a urcat in PREMIERA pe locul 4 in clasamentul WTA

Cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep, a urcat, in premiera, pe locul patru in clasamentul WTA dat publicitatii luni, dupa ce a petrecut aproape doua luni pe pozitia a cincea, informeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )