Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep are a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Promotie: Semifinala Salvatoare!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep are a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Promotie: Semifinala Salvatoare!

Casele de pariuri ofera pentru Simona Halep a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Unele agentii ofera promotii speciale in centrul carora se afla jucatoarea romanca. continuă pe Online Sport

Presa din Statele Unite ii creioneaza portretul Simonei: Discreta Halep nu a trecut niciodata de turul secund la Roland Garros!

Cu patru zile inainte de startul celui de-al doilea turneul de Mare Slem al anului, Roland Garros, jurnalistii americani de la News Observer considera ca nicio jucatoare din circuitul feminin nu-i poate pune probleme Serenei Williams, cu atat mai mult Simona Halep, care a fost o prezenta discreta la editiile trecute ale Openului de la Paris.

LIVE Simona Halep la Roland Garros, tragerea la sorti (vineri)

Vineri, 23 mai, are loc tragerea la sorti pentru tabloul principal de la Roland Garros, acolo unde intra ca favorita numarul 4 jucatoarea noastra de top, Simona Halep.

Simona Halep e sigura de participarea la Roland Garros: Ma simt foarte bine! Ce spune despre urcarea in topul WTA

Desi s-a retras in urma cu o saptamana de la turneul de la Roma din cauza unor dureri la muschii abdominali, Simona Halep s-a refacut complet si este apta pentru participarea la al doilea turneu de Mare Slem al anului, Roland Garros, care va debuta duminica, 25 mai.

FOTO Simona Halep alaturi de Ivanovic, Murray si Tsonga

Simona Halep a participat la o sesiune foto si de autografeorganizata de Adidas la Roland Garros alaturi de alti patru campioni din tenis.

Halep va ramane numarul 4 WTA si dupa Roland Garros. Una dintre rivale s-a retras!

Simona Halep este, incepand de azi, numarul 4 mondial. Romanca a urcat pe aceasta pozitie datorita parcursului bun din cadrul turneului de la Madrid si datorita faptului ca Victoria Azarenka nu a mai evoluat de cateva saptamani, bielorusa retragandu-se si de la turneul Roland Garros, care debuteaza pe 25 mai.

Simona Halep: Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu

Aflata la Bucuresti unde se pregateste pentru Roland Garros, Simona Halep a vorbit, pentru Prosport, despre momentul bun pe care il traverseaza si despre ceea ce asteapta de la urmatoarea perioada. Nu ma asteptam sa ajung sus atat de repede. Vreau sa mai progresez in jocul meu. Ma simt bine, ma antrenez normal, sper sa fiu bine la Roland Garros, a spus Simona.

Virginia Ruzici risipeste emotiile in privinta Simonei Halep: Totul e in regula pentru Roland Garros

Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma, acuzand probleme abdominale. Din fericire, romanca si-a revenit si e pregatita pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Azarenka, locul 5 mondial, rateaza si turneul de la Roland Garros! Halep isi securizeaza locul 4

Victoria Azarenka a anuntat ca nu poate participa nici la Roland Garros, din cauza accidentarii de la piciorul stang.

Ilie Nastase, ridicat in slavi si doborat de americani inainte de Roland Garros: Un Tom Sawyer romanesc. Imagini rare cu Nasty la Openul Frantei

O publicatie americana de tenis scrie despre Roland Garros-ul din acest an si il aduce in discutie pe Ilie Nastase. Americanii mai publica si un clip video, in care Nastase apare la Roland Garros in 1982, intr-un meci demonstrativ, iar la finalul unui game isi da pantalonii jos.

Rafael Nadal a sosit la Roland Garros (video)

Rafael Nadal a sosit joi la Paris, pentru Roland Garros, acolo unde este de opt ori campion. Iata imagini cu venirea sa in capitala Frantei, acolo unde a sustinut si primul antrenament.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )