Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep a uitat ca este sportiva, s-a luptat cu o PIZZA delicioasa si un tort IMENS! (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep a uitat ca este sportiva, s-a luptat cu o PIZZA delicioasa si un tort IMENS! (FOTO)

Simona Halep este o traditionalista convinsa. Pe toata perioada in care este in strainatate, tenismena isi ia cu ea o multime de cd-uri cu muzica traditionala. Muzica aromana ma. continuă pe B1

Simona Halep: Ion Tiriac nu mi-a dat niciodata bani, imi spune mereu sa fiu mai agresiva

Simona Halep a discutat cu jurnalistii de la Forbes despre anul 2016, despre influenta lui Ion Tiriac si despre colaborarea cu Darren Cahill. Ion Tiriac nu mi-a dat niciodata bani, cum spun unii. Imi zice mereu sa fiu mai agresiva si ca am tot ce imi trebuie pentru a castiga un Grand Slam, a punctat sportiva aflata pe locul 4 in ierarhia WTA.

Simona Halep, invitata in Republica Moldova de catre Marina Tauber. Tatal jucatoarei a REFUZAT!

Simona Halep este la fel de iubita si peste Prut. Cu ocazia unei vizite a tatalui ei, Stere Halep, in Republoca Moldova, Maria Tauber, sefa Federatiei Moldovene de tenis, a lansat o invitatie pentru Simona.

Simona Halep, despre relatia cu Ion Tiriac: Este bine sa am o asemenea persoana importanta in viata mea si in cariera mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a vorbit intr-un interviu pentru revista americana Forbes despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si in ce fel acesta i-a impactat.

Simona Halep, pentru Forbes: Unii oameni cred ca Tiriac imi da bani

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu acordat prestigioasei publicatii Forbes, despre tipul relatiei pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac si cum o ajuta acesta, subliniind ca nu este vorba despre un sprijin financiar, scrie ziare. com.

Simona Halep vorbeste despre obiectivele din 2017 si despre relatia cu Ion Tiriac

Jucatoarea Simona Halep a acordat un amplu interviu revistei americane Forbes in care vorbeste despre jocul sau, despre obiectivele din 2017, dar si despre relatia pe care o are cu omul de afaceri Ion Tiriac.

Legendele tenisului vorbesc despre Simona Halep: Ar merita scuturata putin

Martina Navaratilova si Chris Evert, au vorbit intr-un interviu acordat pentru CNN despre tenisul feminin actual, referindu-se si la Simona Halep. Castigatoarea a 18 titluri de Grand Slam, Martina.

Doua legende ale tenisului vorbesc despre Simona Halep: Ar merita scuturata putin

Intr-un interviu eveniment acordat pentru CNN, Martina Navaratilova si Chris Evert au vorbit despre tenisul feminin actual, referindu-se si la Simona Halep.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )