Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Playtech Playtech,
Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Sorana Cirstea la US Open 2020. Suma e colosala: a luat de 7 ori mai mult decat Simona Halep la Praga

Sorana Cirstea a fost eliminata dramatic in turul 3 la US Open 2020, dupa ce a fost invinsa duminica de Karolina Muchova. Sorana a avut trei mingi legate in tiebreak-ul din deicisv. Asta dupa ce a avut si 5-3 si servise pentru a obtine calificarea in optimile de finala. Jucatoarea din Cehia, favorita 20 a .

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Toni Iuruc, la un eveniment deosebit de important. Foarte rar o vezi asa FOTO

Simona Halep traverseaza o perioada de glorie pe toate planurile, mai ales ca, recent, tenismena romanca a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august. Nominalizarea a avut loc in urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, dupa ce Simona a castigat luna trecuta turneul de la Praga, al doilea titlu consecutiv dupa .

Simona Halep, parasita! Ce se intampla cu sportiva chiar inainte de turneul de la Roma

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, cand va participa la turneul WTA de la Roma. in ciuda faptului ca este vorba despre un turneu de categorie Premier 5, Simona nu il va avea alaturi pe Darren Cahill. Antrenorul australian este in aceasta perioada in SUA, unde comenteaza meciurile de la US Open pentru .

Simona Halep este jucatoarea lunii in tenis. WTA a facut anuntul

Simona Halep joaca putin in circuitul WTA, dar atunci cand o face este pur si simplu invincibila. De la reluarea sezonului, Halep a jucat un singur turneu, pe care l-a si castigat. Este vorba despre competitia de la Praga, unde a obtinut o victorie in finala cu Elise Mertens. Iar pentru evolutiile sale din partida .

Stadionul Gheorghe Hagi si arena Simona Halep! Proiectul prinde contur in Romania

Primaria Municipiului Constanta anunta construirea unui complex sportiv de cinci stele, care sa cuprinda un stadion de fotbal si o arena de tenis. Asa cum era de asteptat, cele doua vor purta numele celor mai mari personalitati sportive ale orasului, Gheorghe Hagi si Simona Halep. Stadionul Gheorghe Hagi va avea o capacitate de 15. 000 de .

Vestea de ultima ora primita de Simona Halep. Este afectata dupa anuntul italienilor

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este o competitie la care romanca spera sa aiba parte de o pregatire cat mai buna inainte de Roland Garros. Se va juca tot pe zgura, dar conditiile vor fi diferite fata de ceea ce se va intampla .

Simona Halep, aleasa jucatoarea lunii august in circuitul WTA. Ce tenismene mai erau nominalizate

Tenismena Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleasta jucatoarea lunii august in circuitul WTA, in urma voturilor de pe site-ul forului. Simona Halep, jucatoarea lunii august in circuitul.

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii august

In urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, fanii au decis ca Simona Halep sa primeasca titlul de.

Simona Halep, jucatoarea lunii august

WTA a desemnat-o pe Simona Halep jucatoarea lunii august dupa titlul cucerit la Praga.

VIDEO Simona Halep, aleasa de WTA jucatoarea lunii august

Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleasta jucatoarea lunii august in circuitul WTA, in urma voturilor de pe site-ul forului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )