Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii august

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, desemnata jucatoarea lunii august

In urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, fanii au decis ca Simona Halep sa primeasca titlul de. continuă pe România Liberă

Simona Halep, aleasa jucatoarea lunii august in circuitul WTA. Ce tenismene mai erau nominalizate

Tenismena Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleasta jucatoarea lunii august in circuitul WTA, in urma voturilor de pe site-ul forului. Simona Halep, jucatoarea lunii august in circuitul.

Simona Halep este jucatoarea lunii in tenis. WTA a facut anuntul

Simona Halep joaca putin in circuitul WTA, dar atunci cand o face este pur si simplu invincibila. De la reluarea sezonului, Halep a jucat un singur turneu, pe care l-a si castigat. Este vorba despre competitia de la Praga, unde a obtinut o victorie in finala cu Elise Mertens. Iar pentru evolutiile sale din partida .

Simona Halep, jucatoarea lunii august

WTA a desemnat-o pe Simona Halep jucatoarea lunii august dupa titlul cucerit la Praga.

VIDEO Simona Halep, aleasa de WTA jucatoarea lunii august

Simona Halep, locul 2 mondial, a fost aleasta jucatoarea lunii august in circuitul WTA, in urma voturilor de pe site-ul forului.

Cati bani a castigat Sorana Cirstea la US Open 2020. Suma e colosala: a luat de 7 ori mai mult decat Simona Halep la Praga

Sorana Cirstea a fost eliminata dramatic in turul 3 la US Open 2020, dupa ce a fost invinsa duminica de Karolina Muchova. Sorana a avut trei mingi legate in tiebreak-ul din deicisv. Asta dupa ce a avut si 5-3 si servise pentru a obtine calificarea in optimile de finala. Jucatoarea din Cehia, favorita 20 a .

Simona Halep a facut marele anunt. A spus-o chiar in timpul US Open

Turneul de GrandSlam, US Open este in plina desfasurare, dar pe tabloul principal numele Simonei Halep nu se regaseste, asta dupa ce sportiva romanca anunta ca nu va participa, datorita actualei situatii de criza, si in urma conditiilor draconice impuse de organizatorii turneului american. Simona Halep a facut marele anunt Simona Halep a decis sa .

Marele Boris Becker o critica iar pe Simona Halep: Asta trebuia sa faca si ea

Boris Becker, unul dintre cei mai titrati jucatori din istoria tenisului, vine cu o noua declaratie dura la adresa Simonei Halep. De aceasta data, germanul este deranjat de lipsa de atitudine a Simonei Halep in lupta pentru drepturile jucatoarelor. Asta in contextul in care Novak Djokovic, fostul elev al lui Becker, a facut un prim .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )