Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, veste excelenta pentru fanii din Romania

Antena3 Antena3,
Simona Halep, veste excelenta pentru fanii din Romania

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala icir. continuă pe Antena3

Simona Halep, ademenita spre Rio. Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada !

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului si ca a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia.

Simona Halep, ademenita spre Rio:Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada!

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului Zika si a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia.

Revista presei: Uzina de diamante a lui Ceausescu; greva sindicalistilor din primarii; Simona Halep vs. Angelique Kerber

Uzina de diamante sintetice a lui Ceausescu, greva sindicalistilor din primarii si meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Simona Halep joaca azi impotriva lui Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Meciul dintre Simona Halep [].

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru).

Meci nebun pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut in trei seturi de Madison Keys

Meci incredibil al Simonei Halep la Wibledon. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Madison Keys in trei seturi. Simona Halep a castigat cu scorul de6-7, 6-4, 6-3 si.

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi

Simona Halep a jucatluni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

LIVE Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi (15:00)

Simona Halep joaca luni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Simona Halep, declaratie surprinzatoare dupa esecul de la Wimbledon: A fost un turneu reusit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Wimbledon, unde a fost invinsa de Angelique Kerber, in doua seturi 5-7, 6-7). Cu toate acestea, Simona sustine ca e multumita de.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: in momentele importante am avut emotii, imi pare rau ca nu am stiut sa gestionez aceste momente

Simona Halep a cordat un pentru Digi Sport, in care a vorbit despre eliminarea sa de la Wimbledon. Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am stiut sa gestionez prea bine.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )