Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep, ademenita spre Rio:Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, ademenita spre Rio:Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada!

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului Zika si a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia. continuă pe Adevărul

Simona Halep, ademenita spre Rio. Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada !

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului si ca a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia.

Simona Halep a setat un precedent: Novak Djokovic ar putea sa nu participe la Olimpiada de la Rio

Dupa Simona Halep, un alt sportiv celebru anunta ca ar putea lipsi de la Olimpiada de la Rio de frica virusului Zika, informaza B1TV. Sarbul Novak Djokovic a spus ca in acest moment se gandeste.

Revista presei: Uzina de diamante a lui Ceausescu; greva sindicalistilor din primarii; Simona Halep vs. Angelique Kerber

Uzina de diamante sintetice a lui Ceausescu, greva sindicalistilor din primarii si meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Simona Halep joaca azi impotriva lui Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Meciul dintre Simona Halep [].

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon. Romanca, invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber

Simona Halep paraseste turneul de la Wimbledon dupa ce a fost invinsa in doua seturi de nemtoaica Angelique Kerber. Simona Halep a pierdut cu 5-7, 6-7, dupa un meci extrem de greu, care a tinut pu.

Wimbledon: Simona Halep vs Madison Keys 6-7(5), 6-4, 6-3/ Halep, in sferturi dupa ce a revenit de la 0-1 la seturi - Duel cu Angelique Kerber

Condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la game-uri, Simona Halep a reusit sa revina superba impotriva lui Madison Keys cap de serie numarul 9), sportiva nascuta la Constanta calificandu-se in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon 6-75), 6-4, 6-3). Meciul a fost unul intens, cu multe lovituri superbe, cu rasturnari de scor si cu un final fericit pentru jucatoarea noastra a durat o ora si 55 de minute). Pentru un loc in semifinale faza pe care a mai atins-o in 2014), Simona va lupta cu Angelique Kerber favorita numarul patru).

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Wimbledon: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-4, 6-3/ Halep, in optimi dupa o evolutie solida

Simona Halep a avut o evolutie solida impotriva lui Kiki Bertens cap de serie numarul 26), favorita 5 a competitiei impunandu-se in doua seturi, scor 6-4, 6-3. Meciul a fost unul reusit pentru Simona: s-a deplasat bine, a lovit precis, a fost agresiva si a incercat sa conduca majoritatea schimburilor. In urma acestui succes, Halep s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Disputa de pe arena centrala a durat o ora si opt minute.

Simona Halep isi reproseaza o decizie tactica luata in timpul meciului cu Angelique Kerber

Jucatoarea Simona Halep a ratat, marti, calificarea in semifinale la Wimbledon si egalarea celui mai bun rezultat pe iarba londoneza.

Simona Halep iese de la Wimbledon dupa o lupta apriga cu Angelique Kerber

Pentru Simona Halep parcursul la turneul de la Wimbledon din acest an a luat sfarsit, marti, in faza sferturilor de finala, jucatoarea noastra fiind invinsa de Angelique Kerber, cu 7-5, 7-6 2).

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Angelique Kerber in sferturi

Simona Halep a jucat marti, de la ora 15:00, in sferturile de finala de la Wimbledon, contra jucatoarei Angelique Kerber. Amanunte live text, in pagina de mai jos. De asemenea, meciul este live streaming imagini video live) pe Internet, legal, afla aici cum il poti viziona.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )