Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep la Wuhan: romanca a scapat de patru adversare periculoase, insa isi poate intalni cosmarul

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Wuhan: romanca a scapat de patru adversare periculoase, insa isi poate intalni cosmarul

Eliminata, in sferturi, la Guangzhou, Simona Halep se pregateste pentru al doilea turneu la care va participa in China, in urmatoarea perioada: Wuhan 25 septembrie 3 octombrie). continuă pe Adevărul

Simona Halep la Wuhan: romanca a aflat cine poate fi prima ei adversara. in ambele situatii, Simona e in avantaj

Simona Halep se pregateste sa debuteze, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan, care va incepe de astazi si se va desfasura pana la 3 octombrie. in afara de ocupanta locului 2 WTA, mai avem patru romance in aceasta competitie.

Simona Halep la Guangzhou: romanca a explicat cauzele celui mai prost meci facut in 2015. Ce a chinuit-o

Simona Halep a parasit, in sferturi, primul din cele trei turnee la care va participa, in urmatoarea perioada, in China. Esecul cu Denisa Allertova Cehia, 74 WTA) a surprins mai ales din cauza jocului prestat de a doua jucatoare a lumii.

Simona Halep la Guangzhou: romanca a dezvaluit ce a chinuit-o cel mai mult in primul ei meci de dupa US Open

Constanteanca a jucat, din nou, cu coapsa bandajata, la fel ca in infrangerea cu Flavia Pennetta, la New York, insa nu situatia ei medicala a deranjat-o, ci alta problema de care s-a lovit in Tara Marelui Zid.

Simona Halep la Guangzhou: victorie de incalzire dupa US Open. Cum s-a comportat romanca pe teren

La 11 zile dupa ce a parasit US Open in semifinale, fiind invinsa de Flavia Pennetta, Simona Halep a revenit pe hard, de aceasta data in primul dintre cele patru turnee pe care le va juca pana la finalul sezonului in Asia.

Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, este direct calificata in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, faza in care va evolua cu invingatoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, locul 33 WTA - Svetlana Kuznetova, locul 30 WTA, potrivit Mediafax.

Simona Halep va intalni o rusoaica in turul 2 la Wuhan

Principala favorita a turneului WTA Premier 5 de la Wuhan, competitie care se va desfasura incepand saptamana care urmeaza, Simona Halep a aflat impotriva cui va juca in turul urmator.

Simona Halep, infrangere surprinzatoare in fata Denisei Allertova in sferturile de finala de la WTAGuangzhou: 4-6, 3-6

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a fost infranta astazi in mod surprinzator de Denisa Allertova, locul 74 WTA, in sfertul de finala al Turneului de la Guangzhou China), cu scorul 4-6, 3-6. In fata unor tribune descurajant de goale, Halep a parut vlaguita in fata unei adversare care a facut un meci mare.

Simona Halep la Guangzhou: s-a stabilit cand si la ce ora va juca in sferturi. Ce spune adversara ei despre meci

Dupa Martici Croatia, 128 WTA) si Babos Ungaria, 75 WTA), Simona Halep se va lupta cu o jucatoare mai bine cotata decat precedentele ei adversare.

Simona Halep la Guangzhou: Allertova a ramas fara aer dupa victoria cu romanca. Cum a reactionat dupa meci

Cehoaica ocupa locul 74 in lume si tocmai a obtinut cel mai important rezultat din cariera ei de pana acum, eliminand-o pe Simona Halep, in sferturi, la Guangzhou.

LIVETEXT Simona Halep la Guangzhou: o unguroaica periculoasa sta intre Simona si un loc in sferturile turneului

Simona Halep va juca, astazi, al doilea meci dupa eliminarea ei de la US Open, in semifinale. Daca in runda inaugurala, romanca a avut parte, mai degraba, de un antrenament, astazi, misiunea ei se anunta a fi una mai dificila.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )