Libnet.ro
UNICEF

10:30

OJ Simpson va fi eliberat conditionat, dupa ce a petrecut noua ani in inchisoare pentru un jaf armat din Las Vegas

Adevărul Adevărul,
OJ Simpson va fi eliberat conditionat, dupa ce a petrecut noua ani in inchisoare pentru un jaf armat din Las Vegas

Autoritatile din Nevada au decis joi noaptea in favoarea eliberarii conditionate a fostului jucator de fotbal american OJ Simpson, dupa ce acesta si-a petrecut ultimii noua ani in spatele gratiilor pentru un jaf armat din Las Vegas, transmite New York Times. continuă pe Adevărul

O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat, dupa noua ani de stat in inchisoare. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile dupa un jaf armat in .

Mircea Basescu afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca.

Mircea Basescu va afla daca poate fi eliberat conditionat

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, va afla, astazi, daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca solicitarea sa. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta, potrivit unor surse din presa.

Mircea Basescu afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat. Decizia Judecatoriei Medgidia nu este definitiva

Mircea Basescu, condamnat in vara anului trecut la patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta, afla miercuri daca poate fi eliberat conditionat, dupa ce Judecatoria Medgidia va judeca solicitarea sa. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta, potrivit news. ro.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat. Decizia va fi definitiva

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar fi urmat sa fie supus unei intervenii chirurgicale, insa, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro, acesta ar putea fi externat in cursul zilei de marti, dupa ce a raspuns tratamentului.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat / Omul de afaceri se afla internat sub paza la Spitalul Universitar

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit News. ro .

Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat / Decizia este definitiva

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit news. ro. Decizia este definitiva.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si este definitiva. Astfel, fostul senator scapa de inchisoare, desi nu a ispasit nici trei ani din.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva (VIDEO)

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si este definitiva. Astfel, fostul senator scapa de inchisoare, desi nu a ispasit nici trei ani din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2878 seconds )