Libnet.ro
UNICEF

01:05

Singura femeia din zodiac pentru care barbatii ar trebui sa lupte

Antena3 Antena3,
Singura femeia din zodiac pentru care barbatii ar trebui sa lupte

Dintre toate nativele zodiacului, una singura merita tot ce este mai bun, atentia si dorinta barbatilor. Iata care este femeia din zodiac pentru care barbatii ar trebui sa lupte! in general, barbati. continuă pe Antena3

Utile: 5 motive pentru care injuratul face bine la sanatate; De ce poate fi drojdia de bere benefica pentru organismul nostru, mai ales in sezonul rece; De ce ar trebui sa dormi numai pe partea stanga

Beneficiile nestiute ale uleiului de masline. Stilul nostru de viata agitat necesita astazi alimente pure, organice, cu mai putin ulei si mult antrenament fizic. Acesta este motivul pentru care medicii recomanda includerea in alimentatie a uleiului de masline. Ce e mai bine sa bem: apa sau lapte? Suntem sfatuiti sa bem cel putin doi litri de lichide pe zi. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca laptele hidrateaza intr-o proportie mult mai mare organismul uman in comparatie cu apa.

Stela Popescu a murit. Motivul pentru care actrita nu a dorit sa faca un copil

Stela Popescu a murit. Stela Popescu a marturisit ca motivul pentru care nu a adus pe lume copii a fost, defapt, dorinta regretatului ei sot de a convietui alaturi de ea in liniste si anumite traume pe care acesta le.

Judecatorii nostri risca sa fie exclusi din magistratura, pentru ca nu aplica deciziile CJUE

Judecatorii de la noi risca sa fie exclusi din magistratura, pentru ca nu aplica deciziile Curtii Europene de Justitie, sustine avocatul Gheorghe Piperea. Afirmatia domniei sale vine dupa ce Instanta Suprema din Spania a invocat cauza Andriciuc versus Banca Romaneasca intr-un dosar deschis de un client impotriva Barclays Bank, ce vizeaza un contract de credit in yeni japonezi.

Acestea sunt cuplurile din zodiac care se despart inainte de nunta. Vezi daca te numeri printre ele

Nunta ne uneste cu perechea noastra pentru tot restul vietii. Atunci cand luam decizia de a ne casatori, ar trebui ne gandim foarte bine si sa ne bazam pe sentimentele noastre, dar si pe conexiunea.

Faze tari: Pestera descoperita pe Luna ar putea fi a doua casa pentru oameni; Barbatii au sanse mai mari sa fie resuscitati pe strada decat femeile; Ce ar putea merge rau cu mesajele trimise extraterestrilor

Ultima fotografie cu Saturn facuta de sonda Cassini, inainte sa se prabuseasca pe planeta. Dupa mai bine de 13 ani de activitate si cu o soarta pecetluita, sonda spatiala Cassini a capturat 80 de imagini cu unghi larg in doua ore. Si-a facut buncar din 42 de autobuze. S-a inspirat dupa Arca lui Noe! Bruce Beach, in varsta de 83 de ani, si-a construit cel mai mare buncar privat care sa-l scape de sfarsitul lumii. Pentru a-l realiza, el a ingropat 42 de autobuze. Arca este astfel conceputa incat sa poata gazdui 500 de oameni.

Singura strada din Satu Mare care iesea direct pe pod si evita cea mai aglomerata intersectie a fost blocata

Intersectia Burdea Din Satu Mare era adesea evitata de soferi pe strada Zimbrului, care avea o iesire direct pe pod. Acum strada are la capat o bordura inalta peste care masinile nu mai pot trece.

Sorina Matei acuza ca se fac presiuni din sistem pentru ca sa nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea si SRI (VIDEO)

Sorina Matei a afirmat intr-un interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, ca din interiorul SRI se trimit semnale catre ea prin care i se.

Motivul pentru care trebuie sa dormim doar pe partea stanga

Pozitia in care dormi poate spune multe despre odihna. Specialistii spun ca dormitul pe partea stanga aduce foarte multe beneficii. Potrivit adevarul. ro, unul dintre ele este faptul ca previne.

Situatie fara precedent! O intreaga comuna a ramas fara politisti. Motivul incredibil pentru care oamenii legii au disparut

Hotii din zona comunei gorjene Ciuperceni pot sta linistiti. Si asta dupa ce toti politistii au intrat in concediu de paternitate. in timp ce reprezentantii Inspectoratului din Gorj spun ca totul es.

Motivul pentru care fiul unui cunoscut chirurg din Oradea si-a omorat cu bestialitate prietenul. Victima a fost gasita cu capul zdrobit

Un tanar de 27 de ani din Oradea dat in urmarire nationala, a fost prins de politisti la Timisoara in seara zilei de luni, 20 noiembrie. Barbatul era cautat de doua saptamani, fiind de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )