Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sorina Matei acuza ca se fac presiuni din sistem pentru ca sa nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea si SRI (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Matei acuza ca se fac presiuni din sistem pentru ca sa nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea si SRI (VIDEO)

Sorina Matei a afirmat intr-un interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, ca din interiorul SRI se trimit semnale catre ea prin care i se. continuă pe B1

Singura femeia din zodiac pentru care barbatii ar trebui sa lupte

Dintre toate nativele zodiacului, una singura merita tot ce este mai bun, atentia si dorinta barbatilor. Iata care este femeia din zodiac pentru care barbatii ar trebui sa lupte! in general, barbati.

Judecatorii nostri risca sa fie exclusi din magistratura, pentru ca nu aplica deciziile CJUE

Judecatorii de la noi risca sa fie exclusi din magistratura, pentru ca nu aplica deciziile Curtii Europene de Justitie, sustine avocatul Gheorghe Piperea. Afirmatia domniei sale vine dupa ce Instanta Suprema din Spania a invocat cauza Andriciuc versus Banca Romaneasca intr-un dosar deschis de un client impotriva Barclays Bank, ce vizeaza un contract de credit in yeni japonezi.

Dragnea, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: Asta ii face placere. Mai pune cate o parte din sistem pe mine, iar imi cere demisia

Liviu Dragnea s-a plans ca presedintele Klaus Iohannis asmute sistemul asupra sa, apoi ii cere demisia, pentru ca asta ii face placere. intrebat ce parere are despre fa.

Mai pune cate o parte din sistem pe mine, iar imi cere demisia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, astazi, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a demisiona, spunand ca nu este prima data cand seful statului ii cere demisia si pune sistemul pe el si a acuzat colaborarea buna a presedintelui cu noua coalitie politica PNL-DNA, potrivit unei surse din presa.

Marian Popa, Deutsche Bank Global Technology: Romania aloca 0,3% din PIB pentru cercetare-dezvoltare pe an

Romania aloca doar 0,3% din PIB pe an pentru cercetare si dezvoltare, ceea ce inseamna 6,25 dolari lunar per individ, a declarat Marian Popa, directorul Deutsche Bank Global Technology, centrul de tehnologie din Bucuresti al Deutsche Bank, la.

Contractul de credit sau certificatul de casatorie? Studiu: Care este cea mai importanta SEMNATURA din viata pentru romani

Un studiu Provident arata ca pentru multi romani cea mai importanta semnatura din viata este, surprinzator, pe contractul de credit. Astfel, pentru 26% dintre respondenti spun ca semnatura pe.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )