Libnet.ro
UNICEF

12:45

Singurul boxer roman la Jocurile Olimpice, furat ca la drumul mare: nedreptate uriasa facuta lui Mihai Nistor

Adevărul Adevărul,
Singurul boxer roman la Jocurile Olimpice, furat ca la drumul mare: nedreptate uriasa facuta lui Mihai Nistor

Campion mondial absolut AIBA Pro Boxing la categoria supergrea, pugilistul de 25 de ani a ajuns la Rio de Janeiro cu gandul la o medalie, insa a cazut victima jocurilor murdare din lumea boxului. continuă pe Adevărul

OLIMPIADA. Singurul boxer al Romaniei la RIO, furat pe fata in ring

Boxerul roman Mihai Nistor a fost invins pe nedrept de iordanianul Hussein Iashaish, sambata, in optimile de finala ale categoriei +91 kg, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, scrie.

Romania, pe locul 23 in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Romania a ajuns pe locul 23 in clasamentul pe medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Romania a obtinut patru medalii la Jocurile Olimpice, dupa primele opt zile de intreceri la.

Inovatiile VISA folosite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016: cum platesc atletii cumparaturile

Compania de tehnologii de plata Visa, partener oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de 30 de ani, a dezvoltat sistemul de plata la Jocurile Olimpice de la Rio 2015. Visa a pus la dispozitie aproximativ 4. 000 de terminale de plata cu tehnologia.

FOTO + VIDEO: Un tanar sportiv a reusit sa isi invinga idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio, la opt ani dupa ce l-a intalnit

O imagine din 2008 cu inotatorul Joseph Schooling, care s-a fotografiat alaturi de americanul Michael Phelps, a devenit virala, pe retelele de socializare, dupa ce tanarul si-a invins idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Bronz pentru canotajul romanesc, la Jocurile Olimpice 2016

Bronz pentru canotajul romanesc, la Jocurile Olimpice 2016 .

Florin Mergea, dupa ce a obtinut, alaturi de Horia Tecau, o medalie de argint la Jocurile Olimpice: Sa aduc o medalie Romaniei e un privilegiu si o onoare, pe care putini o cunosc si o simt cu adevarat

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a obtinut medalia de argint in proba de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce echipa formata din Rafael Nadal si Feliciano Lopez a.

Florin Mergea, dupa ce a obtinut, alaturi de Horia Tecau, o medalie de argint la Jocurile Olimpice: As da toate trofeele pe care le am pentru medalia de aur

Perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a obtinut medalia de argint in proba de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce echipa formata din Rafael Nadal si Feliciano Lopez a.

Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Medalia de aur castigata de echipa feminina de spada a dus Romania pe locul 31 in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Clasamentul include pe moment 50 de tari din cele 207 de delegatii si este sortat in functie de medaliile de aur.

Romania are PRIMA MEDALIE DE AUR la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei

Romania a obtinut prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce echipa feminina de spada a invins reprezentativa Chinei, scor 44-38. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop si.

Mergea si Tecau aduc prima medalie din istoria tenisului romanesc la Jocurile Olimpice dupa victoria la Rio din semifinala

Florin Mergea si Horia Tecau au asigurat o a doua medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio dupa ce au invins perechea Steve Johnson/Jack Sock si s-au calificat in finala competitiei,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )