Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sinteza Zilei: Andreea Mitu, o noua stea la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Andreea Mitu, o noua stea la Roland Garros

Andreea Mitu a plecat la turneul Roland Garros de pe pozitia 100 WTA si a reusit sa surpinda o lume intreaga cu prestatia ei. Andreea Mitu a ajuns in optimile de la Roland Garros la prima sa. continuă pe Antena3

Andreea Mitu furnizeaza surpriza la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros, rezultat prin care bifeaza cea mai buna performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem.

Andreea Mitu, despre performanta de la Roland Garros: Sunt foarte multumita, este o victorie mare

Jucatoarea Cristina-Andreea Mitu, locul 100 WTA, a declarat sambata, dupa ce s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, ca succesul obtinut in meciul cu Francesca Schiavone este unul.

Andreea Mitu e la un pas de sferturi la Roland Garros! Meciul a fost castigat si cu forta, dar si cu capul

Intai a fost o surpriza placuta, apoi a fost una mare de tot, iar acum lucrurile devin cat se poate de serioase. Andreea Mitu e la un pas de sferturi la Roland Garros! .

Andreea Mitu este in optimi laRoland Garros! Romanca a castigat meciul cu Francesca Schiavone: 7-5, 6-4. Mitu va juca in optimi cu belgiancaAlison Van Uytvanck

Andreea Mitu a ajuns in optimi la Roland Garros dupa ce a o invins-o, sambata, pe Francesca Schiavone acum pe pozitia 92 in clasamentul WTA, dar fosta jucatoare de top 5) cu 7-5, 6-4. Pentru accesul in optimi, Mitu si-a asigurat un premiu de 145. 000 de euro si 240 de puncte WTA.

LIVE Roland Garros: Andreea Mitu in optimi de finala (luni, dupa 17:30)

Andreea Mitu evolueaza, luni, in optimile de finala de la Roland Garros contra lui Alison van Uytvanck din Belgia. Ultimul meci programat pe terenul cu numarul unu este live text in aceasta pagina dupa ora 17:30.

Andreea Mitu elimina o fosta campioana de la Roland Garros si ajunge in optimi

Andreea Mitu este cea mai mare supriza de pana acum a turneului feminin de la Roland Garros si are mari sanse pentru un rezultat fabulos la turneul de Mare Slem din capitala Frantei.

GAME cu GAME Roland Garros: Andreea Mitu si Irina Begu in turul 3

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros au evoluat, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu joaca pentru un loc in optimi (12:00)

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros vor evolua, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

LIVE Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu joaca pentru un loc in optimi (sambata, ora 12:00)

Irina Begu si Andreea Mitu, cele doua reprezentante ale Romaniei ramase in turneul de simplu de la Roland Garros vor evolua, sambata, cu incepere de la ora 12:00, in turul al 3-lea.

GAME cu GAME Roland Garros: Irina Begu si Andreea Mitu au jucat pentru un loc in turul 3

Jucatoarele Irina Begu si Andreea Mitu au ramas singurele reprezentante ale Romaniei in competitia de simplu de la Roland Garros si totodata sperantele noastre pentru un parcurs cat mai lung in Grand Slam-ul din capitala Frantei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )