Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sinteza zilei: Cel mai bun produs al politicii romanesti, huiduit in intreaga Romanie

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Cel mai bun produs al politicii romanesti, huiduit in intreaga Romanie

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, mai multe imagini din timpul bailor de multime facute in tara de fostul ministru al Transporturilor, Elena Udrea. Materialul debuteaza cu. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

A fost desemnat cel mai bun jucator din Premier League

Federatia Engleza de fotbal l-a ales, luni, in cadrul unei ceremonii la Londra, pe cel mai valoros jucator al sezonului in Premier League.

Bancul zilei: 1 MAi bun ca acesta nu gasiti :)

Milioane de romani spun ca ei nu tin sarbatoarea de 1 Mai, fiindca nu cred in munca. De 1 Mai trebuia sa defileze toata populatia, de la mic la mare. Voiau sa ne.

Clujeanul Cornel Raileanu, desemnat cel mai bun actor de UNITER: ii multumesc lui Dumnezeu

Actorul Teatrului National Cluj-Napoca, Cornel Raileanu, a primit premiul pentru Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul Personajul din spectacolul Ce nemaipomenita aiureala! de Eugene Ionesco, regia Silviu Purcarete, in cadrul Galei UNITER care a avut loc, ieri, la Targu-Mures.

Cel mai bun patinator roman: a ramas fara un ochi, nu a renuntat sa se antreneze si reprezinta tara pe banii lui

Cel mai bun patinator roman din ultimii ani, Zoltan Kelemen, se pregateste de competitii si participa la ele pe propriii lui bani.

Birourile din Bucuresti au avut cel mai bun trimestru din ultimele 21 de luni. 55% din birourile cu finalizare 2014, sunt pre-inchiriate

Cererea de spatii de birouri excluzand renegocierile si prelungirile de contracte) a ajuns la 48. 500 mp in primele 3 luni ale anului, peste 50% fiind tranzactii de pre-inchiriere. Aceasta reprezinta cea mai intensa cerere pe segmentul inchirierilor.

FDI Zepter Equity - avans de 3,23%

Fondul de investitii FDI Zepter Equity a inregistrat o crestere de 3,23%, raportat la moneda europeana, obtinand cel mai bun randament pe segmentul fondurilor, in perioada 25 martie - 25 aprilie 2014.

Clipul zilei: Cel mai rau tata din lume?

Un american a fost filmat in momentul in care si-a impins copilul de 6 ani pe o rampa de skateboard.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )