Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sinteza Zilei. Consultare nationala despre noul Guvern

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Consultare nationala despre noul Guvern

Premierul desemnat Dacian Ciolos a prezentat, duminica, lista cu ministri pe care ii propune pentru cabinetul sau. Cu cateva exceptii, numele din Guvern sunt necunoscute si Mihai Gadea si-a propus s. continuă pe Antena3

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Cand va fi gata noul guvern. Ciolos: Lucrez la o echipa solida

Cand va fi gata noul guvern Premierul desemnat Dacian Ciolos va prezenta, duminica, lista cu ministrii din Cabinetul sau, urmand ca luni sa aiba loc audierile in comisiile de specialitate, iar marti votul de investitura si depunerea juramantului in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta. Cand anunta noul Guvern

45: Lista noului guvern este finalizata si va fi prezentata duminica dupa-amiaza a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Ciolos.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )