Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei: Dezvaluiri despre afacerile lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Dezvaluiri despre afacerile lui Mircea Basescu

Mihai Gadea a dezvaluit duminica, la Sinteza Zilei, afacerile necurate ale lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. De mai bine de doi ani, firmele fratelui prezidential merg pe pierderi. Din. continuă pe Antena3

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

Sinteza zilei: Trei copii ramasi fara mama au nevoie de ajutorul tau

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, si povestea impresionanta a trei copii din Mures care, ramasi fara mama, viseaza la un Craciun mai frumos, un Craciun intr-o.

Sinteza zilei: il rog pe Mosul sa nu mai iau pastile!. O fetita de patru ani iti cere ajutorul

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, povestea impresionanta a micutei Alexandra Patachia, o fetita de patru ani care s-a nascut cu o malformatie foarte grava si pentru.

Sinteza zilei: NU MAI SUNT COPIL! - Drama a doi mici campioni care se zbat in saracie

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, cazul a doi mici campioni care se zbat in saracie, in cadrul unei noi campanii umanitare marca Antena 3, impreuna suntem si mai.

Anca Boagiu, despre criticile lui Traian Basescu: PDL face opozitie, sunt legi care revin la Parlament de la Curtea Constitutionala

Prim-vicepresdintele PDL Anca Boagiu a declarat, sambata, referitor la criticile aduse PDL de catre Traian Basescu, ca democrat-liberalii fac opozitie, una dintre dovezi fiind ca o serie de legi au ajuns din nou Parlament in urma contestatiilor depuse de catre PDL la Curtea Constitutionala, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )