Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza zilei: NU MAI SUNT COPIL! - Drama a doi mici campioni care se zbat in saracie

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: NU MAI SUNT COPIL! - Drama a doi mici campioni care se zbat in saracie

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, cazul a doi mici campioni care se zbat in saracie, in cadrul unei noi campanii umanitare marca Antena 3, impreuna suntem si mai. continuă pe Antena3

Sapte intamplari emotionante, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza zilei, Mihai Gadea iti prezinta sapte intamplari emotionante. Nu pierde povestea impresionanta a mamei care si-a dat viatapentru fiica ei chiar in aceste zile, sau imaginile cu drama.

Sinteza zilei: il rog pe Mosul sa nu mai iau pastile!. O fetita de patru ani iti cere ajutorul

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza zilei, povestea impresionanta a micutei Alexandra Patachia, o fetita de patru ani care s-a nascut cu o malformatie foarte grava si pentru.

Cum sa distrugi o zona protejata de Uniunea Europeana, in aceasta seara la Sinteza zilei

Dezvaluirile cutremuratoare incepute de Mihai Gadea merg mai departe. Concubinul fiicei presedintelui si cu un om de afaceri argesean au omorat-o in acte pe mostenitoarea bratienilor pentru a pune mana pe o.

Traian Basescu a anuntat respingerea legii prin care presedintele si parlamentarii nu mai sunt functionari publici. Emisiune completa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca va retrimite Parlamentului legea prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici, el mentionand ca nu putem.

Cat va tipari Federal Reserve daca obligatiunile americane nu mai sunt cumparate de China?

Cand Ben Bernanke a anuntat o posibila temperare a programului de relaxare cantitativa, pietele internationale au reactionat mai rau decat un dependent de droguri caruia i-a fost negata doza zilnica. De atunci, lucrurile s-au mai linistit, dar calmul este doar aparent, deoarece pe pietele internationale apare tot mai des intrebarea: Cine controleaza, cu adevarat, costurile de finantare ale Statelor Unite? .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )